Sitede Ara

Domuz eti skandalıyla gündeme oturmuştu! Köfteci Yusuf'tan dikkat çeken 'imaj düzeltme' çalışması!

Domuz eti skandalıyla gündeme oturmuştu! Köfteci Yusuf'tan dikkat çeken 'imaj düzeltme' çalışması!

Türkiye'nin gündemine oturan 'domuz eti' iddiasıyla gündeme gelen Türkiye'nin büyük restoran zincirlerinden olan Köfteci Yusuf markasının imajını düzeltmek için harekete geçti. 

Gündem

25.10.2024, 17:39

Günlerdir Türkiye'nin gündemine oturan 'domuz eti' iddiasıyla gündeme gelen Türkiye'nin büyük restoran zincirlerinden olan Köfteci Yusuf futbol kulübüne sponsor oldu. 

İsrail ordusunda yıkım: Askerlik yapmayı reddettiler! Netanyahu şaşkın.. İsrail ordusunda yıkım: Askerlik yapmayı reddettiler! Netanyahu şaşkın.. Haberi Görüntüle

FUTBOL KULÜBÜNE SPONSOR OLDU 

Ürünlerinde domuz eti tespit edildiği bakanlık tarafından duyurulan Köfteci Yusuf, Karaman Futbol Kulübü'nün sponsoru oldu.

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın taklit ve tağşiş ürün satan firmaları kamuoyuna açıklamasıyla gündem olan Köfteci Yusuf, 2024-2025 sezonunda geçerli olacak bir forma sponsorluğu anlaşması imzaladı.

Konu ile ilgili olarak Karaman FK'dan sosyal medyada yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi:

"Karaman Futbol Kulübümüz, hemşehrimiz Yusuf Akkaş'ın ülkemize kazandırdığı milli markamız Köfteci Yusuf ile forma sponsorluğu konusunda anlaştı. Anlaşma kapsamında, 2024-25 Sezonu boyunca maç formalarımızda Köfteci Yusuf logosu yer alacak. Hemşehrimiz Yusuf Akkaş ve Köfteci Yusuf Ailesine, takımımıza verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederiz."

Osman Şimşek kimdir? FETÖ'nün yeni lideri Osman Şimşek mi? Osman Şimşek kimdir? FETÖ'nün yeni lideri Osman Şimşek mi? Haberi Görüntüle

NE OLMUŞTU?

Tarım ve Orman Bakanlığı, ‘Sağlığı Tehlikeye Düşürecek Gıdalar’ listesinde Köfteci Yusuf’un köftesinde ve dana eti dönerinde ‘domuz eti’ tespit edildiği eklendi.Bakanlığın denetimlerde bulduğu bilgileri, 5996 Sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanun’unun 31’inci maddesinin 6’ncı fıkrası uyarınca kamuoyunun bilgisine sunabileceği hükme bağlanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading