Donal Trump'dan uzaylı açıklaması: 'Uzaydan gelen insanlara çok ilgi var'

Donal Trump'dan uzaylı açıklaması: 'Uzaydan gelen insanlara çok ilgi var'

ABD'nin eski başkanı ve Cumhuriyetçi Parti adayı Donald Trump, katıldığı bir röportajda uzaylılar hakkında ilginç açıklamalarda bulundu. Dünya dışı yaşam üzerine düşüncelerini paylaşan Trump, "bu konuda çok fazla bilgiye sahip olduğunu" belirtti.

Gündem

27.10.2024, 16:11

ABD eski başkanı ve Cumhuriyetçi Parti adayı Donald Trump, komedyen ve aktör Joe Rogan ile gerçekleştirdiği röportajda dünya dışı yaşam üzerine yeni bakış açıları paylaştı.

Yaklaşık 3 saat süren röportajın sonunda Donald Trump, "Uzaydan gelen insanlara büyük bir ilgi var, biliyorsun" ifadelerini kullandı. Rogan da bu noktada devreye girerek, "Bu konuda size ne kadar bilgi verdiler?" diye sordu. Trump, "Çok fazla" yanıtını vermesine rağmen, detaylar konusunda biraz tereddüt etti.

28 Ekim'de yoklama alınacak mı? 28 Ekim'de okula gelmeyenler yok yazılır mı? 28 Ekim'de yoklama alınacak mı? 28 Ekim'de okula gelmeyenler yok... Haberi Görüntüle

"F-22'DEN 4 KAT HIZLI GİDİYORLAR"

Trump, "Dürüst olmalıyım, hiçbir zaman inanan biri olmadım... Ama! Sağlam insanlar olan jet pilotlarıyla görüştüm, mükemmel insanlardı. Yani, harika pilotlar, her şeyleri harika. Ve çok garip şeyler gördüklerini söylediler. Yuvarlak bir top gibi ama bir kuyruklu yıldız ya da meteor değildi, farklı bir şeydi ve çok hızlı bir uçak olan F-22'den 4 kat daha hızlı gidiyordu" ifadelerine yer verdi.

Cumhuriyetçi aday, uzaylılar konusunun insanlardan en sık aldığı sorular arasında yer aldığını söyledi. Rogan, Trump'ın inanıp inanmadığını sorduğunda eski başkan ihtiyatlı davrandı; "İnanmamak için hiçbir neden yok. Yani, Mars'ta ve tüm bu gezegenlerde yaşam olmadığını düşünmemek için hiçbir neden yok" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading