Dr. Cahit Yüksel kimdir? Reyap Hastanesi sahibi daha önce ne iş yapıyordu?

Dr. Cahit Yüksel kimdir? Reyap Hastanesi sahibi daha önce ne iş yapıyordu?

Yenidoğan çetesi ülke gündeminde yerini korurken soruşturmada ortaya çıkan detaylar ise kan donduruyor. Yenidoğan bebejkeri anlaşmalı hastanelere sevk ederek haksız kazanç sağladığı iddia edilen çeteye yönelik iddianame tamamlandı. Yaşanan gelişmelerin ardından Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bulunan Özel Reyap Hastanesi'nin ruhsatı iptal edildi. Reyap Hastanesi sahibi Dr. Cahit Yüksel kimdir, daha önce ne iş yapıyordu? soruları ise pek çok kişi tarafından soruluyor.

Gündem

19.10.2024, 11:38

Özel Reyap Hastanesi'nin ruhsatının iptal edildiği ve hastaların başka hastanelere nakledileceği öğrenildi. Hastanenin sahibi  Dr. Cahit Yüksel'in kim olduğu ise yaşanan gelişmelerin üzerine arama motorlarına sıkça sorulmaya başlandı. 

Lübnan Büyükelçisi Murat Lütem kimdir? Lübnan Büyükelçisi Murat Lütem kimdir? Haberi Görüntüle

DR. CAHİT YÜKSEL KİMDİR?

Özel Reyap Hastanesi'nin sahibi Dr. Cahit Yüksel'dir

Dr. Cahit Yüksel 100 milyon dolar yatırımla Esenyurt'ta Özel Reyap İstanbul Hastanesi'ni kurdu. Hastanenin Çorlu şubesi de yakın zamanda hizmete açılmıştı. 

Yüksel 1965 yılında Tunceli'de dünyaya geldi. 

Kabataş Erkek Lisesi'nden mezun olan Cahit yüksel İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden 1992 yılında mezun oldu. 

Tıp doktoru olduktan sonra çeşitli sektörlerde çalışma hayatına atıldı. 

Sahte ev ilanına dikkat edin! Ev ilanlarında dikkat etmeniz gereken hususlar neler? Sahte ev ilanına dikkat edin! Ev ilanlarında dikkat etmeniz gereken... Haberi Görüntüle

DR. CAHİT YÜKSEL DAHA ÖNCE NE İŞ YAPIYORDU?

Dr. Cahit Yüksel daha önce sanayide faaliyet gösteriyordu. 

Rusya krizi ile deri ihracatı durma noktasına gelince hastane kurmaya karar verdi. 

Dr. Cahit Yüksel, Esenyurt'ta, 35 bin metrekare kapalı alana sahip 300 yatak kapasiteli Özel Reyap İstanbul Hastanesi'ni kurdu.

Yüksel "Hastanecilik işini büyütmek istiyoruz. Çorlu'da 150 yataklı Reyap Çorlu hastanemiz var. Trakya'nın en büyük özel hastanesi. Tekirdağ 'da bir yerimiz var. Orayı da planlıyoruz. İleride sayıyı artırmayı düşünüyoruz. İstanbul ve Trakya bölgesine yoğunlaşacağız." demişti.

Özel Reyap Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Cahit Yüksel, "Sanayicilikle uğraşırken farklı sektör arayışı içinde girdik. Beş kardeşiz, aile şirketiyiz" dedi.

2008 yılına kadar bütün kardeşlerin deri ticaretiyle uğraştığını dile getiren Yüksel, "Yıllık yaklaşık 40-50 milyon dolarlık ihracatımız vardı. Rusya olaylarından sonra durdurduk. Sanayicilik gözden düşmeye, pazar bulmak zorlaşmaya başlayınca rotamızı değiştirdik" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading