Dr. Fırat Sarı hangi hastanede çalışıyordu? Yenidoğan çetesi hangi hastanelerde vardı?

Dr. Fırat Sarı hangi hastanede çalışıyordu? Yenidoğan çetesi hangi hastanelerde vardı?

İstanbul'da yeni doğan bebekleri anlaşmalı başka hastanelere sevk ederek haksız kazanç sağlayan ve bebeklerin ölümüne neden olan çete hakkında iddianame hazırlandı. İddianamede geçen detaylar kan dondurdu. Çete lideri Doktor Fırat Sarı örgüt yöneticisi İlker Gönen hakkında 324 yıl 3 aya kadar hapis cezası talep edilirken iddianamede adı geçen hastaneler belli oldu. Peki Dr. Fırat Sarı hangi hastanede çalışıyordu? Yenidoğan çetesi hangi hastanelerde vardı?

Gündem

18.10.2024, 12:23

İstanbul'da yeni doğan bebekleri anlaşmalı hatanelere sevk ederek haksız kazanç sağlayan çetenin pek çok bebeğin de hayatını kaybetmesine neden olduğu iddisı üzerine hazırlanan fezleke Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından iddianameye dönüştürüldü. İddianamede yer alan detaylar tüm Türkiye'nin kanını dondurdu. Çetenin lideri Fırat Sarı akkında 324 yıl 3 aya kadar hapis cezası talep edilen iddianamenin detayları şoke etti. Para uğruna bebeklerin hayatı ile oynayan çete üyeleri adalete hesap verecek. 

Türkiye vatandaşlarını en hızlı tahliye eden tek ülke: Son 4 yılda 3 kıtada 115 bin tahliye! Türkiye vatandaşlarını en hızlı tahliye eden tek ülke: Son 4... Haberi Görüntüle

DOKTOR FIRAT SARI HANGİ HASTANEDE ÇALIŞIYORDU?

Doktor Fırat Sarı'nın anlaşmalı görev yaptığı kurumlardan ilişiği kesildi.

Soruşturmada adı geçen hastane ve sağlık kuruluşlarının yoğun bakım üniteleri de hizmete kapatıldı. 

Fırat Sarı’nın öğrenciyken terör örgütü üyesi olmak suçundan hüküm giydiği öğrenildi. 

1996’da üniversite öğrencisiyken 1 yıl 6 ay 22 gün tutuklu kaldığı öğrenildi. 

İstanbul DGM tarafından yine terör örgütü üyeliğinden 2 yıl 6 ay hapis cezası verildiği ancak topluma kazandırma kanunundan yararlandığı da öğrenildi.

Yenidoğan çetesi lideri Fırat Sarı ve örgüt yöneticisi İlker Gönen hakkında 324 yıl 3 aya kadar hapis cezası talep edilen iddianamenin korkunç detayları ortaya çıktı.

Burger King şubesi açılışında İsrail’i protesto eden akademisyene dayak! Burnunda kırıklar oluştu, kulak zarı patladı Burger King şubesi açılışında İsrail’i protesto eden akademisyene dayak! Burnunda... Haberi Görüntüle

HASTANELER İDDİANAMEDE YER ALDI

İddianamede bahsi geçen hastaneler şu şekilde sıralanıyor: "

Akabe Sağlık Tesisleri AŞ'ye ait özel Avcılar Hospital Hastanesi

Özel İstanbul Şafak Sağlık Hizmetleri AŞ'ye ait Özel Avrupa Şafak Hastanesi ve Özel İstanbul Şafak Hastanesi

Medilife Sağlık Hizmetleri ve Yonca Sağlık Hizmetlerine bağlı Özel Bağcılar Medilife Hastanesi ve Özel Beylikdüzü Medilife Hastanesi

Refik Arslan AŞ'ye bağlı Özel Bağcılar Şafak Hastanesi

Beymed AŞ'ye ait Özel Birinci Hastanesi

Doğamed AŞ'ye ait Özel Doğa Hospital Hastanesi

Reyap AŞ'ye ait Özel Reyap İstanbul Hastanesi ve Çorlu Reyap Hastanesi

Ekip Sağlık AŞ'ye ait Özel TRG Hospitalist Hastanesi, Esenler Güney Hastanesi ve Silivri Kolan Hastanesi'nin yenidoğan yoğun bakım ünitesi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading