Dün hırsızlık tanıtıldı bugün teröristin yazdıkları! Halk TV'nin Selahattin Demirtaş aşkı depreşti: Canlı yayında kitabı tanıtıldı!

Dün hırsızlık tanıtıldı bugün teröristin yazdıkları! Halk TV'nin Selahattin Demirtaş aşkı depreşti: Canlı yayında kitabı tanıtıldı!

Fondaş Halk TV skandal bir yayınlarına devam ediyor. Dün hırsızılığın alenen tanıtıldığı kanalda bugün teör suçlarından cezaevinde olan Selahattin Demirtaş'ın kitabının tanıtımı yapıldı. 

Gündem

08.07.2024, 18:36

CHP kanalı Halk TV'de de PKK güzellemeleri ve DEM Partisine yönelik olumlu mesaj skandalları gelmeye devam ediyor. Önceki günlerde "Şule Aydın ile Kayda geçsin" programında 85 milyon vatandaşın bilgilerinin paylaşıldığı mobil uygulamadan bahseden bir hacker, tek tıkla tüm bilgilere ulaşımın mümkün olduğunu açık açık anlatırken bugünde terörist Selahattin Demirtaş'ın Arafta Düet kitabının reklamı yapıldı. 

Bu da böyle emeklilik hayali! Ekip biçme işi bakın neye dönüştü: CHP'li eski başkan hazine arazisinde uyuşturucu üretirken yakalandı Bu da böyle emeklilik hayali! Ekip biçme işi bakın neye... Haberi Görüntüle

TERÖR SUÇLARINDAN TUTUKLU DEMİRTAŞ'IN KİTABI TANITILDI

CHP'nin kanalı Halk TV'de terör suçlarından tutuklanan HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş hakkında büyük bir skandala imza attı.Halk TV sunucusu Gözde Şeker'in sunduğu Yeni Bir Sabah programında terör suçlarından tutuklu Demirtaş'ın bir kitabının reklamını yapılarak kitabının tanıtımı yapıldı.

Kadıköy'de facianın eşiğinden dönüldü! Kadıköy'de facianın eşiğinden dönüldü! Haberi Görüntüle

85 MİLYONUN BİLGİLERİNİ İÇEREN UYGULAMANIN REKLAMI YAPILDI 

Önceki günde Halk TV'de yayınlanan "Şule Aydın ile Kayda geçsin" programında şoke eden bir uygulamanın adeta reklamı yapıldı. 85 milyon vatandaşın bilgilerinin paylaşıldığı mobil uygulamadan bahseden bir hacker, tek tıkla tüm bilgilere ulaşımın mümkün olduğunun altını çizdi. 

Söz konusu uygulamada Sağlık Bakanlığı bilgilerinizden, HTS kayıtlarına birçok bilgiye ulaşımın oldukça kolay olduğu belirtilirken, uygulamaya bilgilerin devlet içindeki köstebeklerden aktarıldığı iddia edildi. 

Fırat Türkmen kimdir? Gamze Türkmen'in kardeşi Fırat Türkmen aslen nereli, evli mi? Fırat Türkmen kimdir? Gamze Türkmen'in kardeşi Fırat Türkmen aslen nereli,... Haberi Görüntüle

BU İLK DEĞİL 

Halk TV sunucusu Serhan Asker daha önceki yayınlarında deprem bölgesinde, terörden tutuklu Selahattin Demirtaş'ın kitabını tanıtırken Demirtaş'ı "özgürlük savaşçısı" olarak tanımlamış yaşanan bu skandal sonrası RTÜK yapılan yayın hakkında inceleme başlatmıştı.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

2

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading