Yandex Metrica

Sitede Ara

Dün Sivas bugün Tokat! Üst üste trafik kazaları: Ölü ve yaralılar var

Dün Sivas bugün Tokat! Üst üste trafik kazaları: Ölü ve yaralılar var

Ordu'dan Şanlıurfa'ya giden tarım işçilerini taşıyan minibüs, Tokat'ın Niksar ilçesinde devrildi. Kazada 1  kişi hayatını kaybederken 25 kişi yaralandı.

Gündem

05.09.2024, 01:12

Dün Sivas'ta meydana gelen ve 24 kişinin yaralandığı trafik kazasının ardından bugün de Tokat'ta fındık işçilerini taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 25 kişi yaralandı.

Erdoğan'dan Gazze zirvesi! Suudi Arabistan Veliaht Prensi ile telefonda görüştü Erdoğan'dan Gazze zirvesi! Suudi Arabistan Veliaht Prensi ile telefonda görüştü Haberi Görüntüle

25 YARALI VAR

Ordu'dan Şanlıurfa istikametine giden minübüs, Kayapaşa Mahallesi'nde devrildi. Yaralaılar kaza yerine gelen ambulanslarla Niksar Devlet Hastanesi'ne götürüldü. 

İBB Meclisi'nde İmamoğlu'nun Paris gezisi tartışıldı: 'İstanbul Evi'nin günlük kirası ne kadar, eğlenceye kimler katıldı, katılımcılar para ödedi mi?' İBB Meclisi'nde İmamoğlu'nun Paris gezisi tartışıldı: 'İstanbul Evi'nin günlük kirası... Haberi Görüntüle

KAYMAKAM ÇEÇEN AÇIKLAMA YAPTI

Kazayla ilgili açıklama yapan Niksar Kaymakamı Ekrem Çeçen, minibüsün fınfık işçilerini taşıdığını ve ilçe girişinde devrildiğini belirtti. Çeçen, yaralananlar arasında çocukların da olduğunu söyledi.

İletişim Başkanı Altun'dan medyaya Narin uyarısı: 'Soruşturmaya zarar veren reyting odaklı yayın yapmayın' İletişim Başkanı Altun'dan medyaya Narin uyarısı: 'Soruşturmaya zarar veren reyting... Haberi Görüntüle

5 YAŞINDAKİ EYLEM HAYATINI KAYBETTİ

Yaralananlar arasında bulunan 5 yaşındaki Eylem Debek, hastanede yaşamını yitirdi. Tokat Valisi Abdullah Köklü de hastaneye gelerek yaralıları ziyaret etti. Burada açıkalma yapan Köklü şunları söyledi:  "Şoför hatasından dolayı araç yuvarlandı. Kazada 1 çocuğumuzu kaybettik. Başka yaralımızda hayati tehlike gözükmüyor. 4 yaralımız Tokat'taki hastanelere sevk edildi. Kapasite üzeri yolcu taşıdığı anlaşılıyor. Savcılık ve emniyet gerekli tahkikatları yapıyor."

Her yıl çok sayıda mevsimlik işçi ülkeni çeşitli noktalarından Karadeniz'e fınfık toplamaya geliyor. Bu işçilerin önemli bir kısmını ise Doğu ve Güneydoğu Bölgelerinden gelen işçiler oluşturuyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading