Yandex Metrica

Dünyaca ünlü moda dergisi VOGUE'dan PKK defilesi! Terör paçavrasından kazak yaptılar

Avrupa terör örgütü PKK'nın PR'ını yapmaya devam ediyor. Sık sık terör propagandalarının yapıldığı Almanya yeni bir skandala daha imza attı. Dünyaca ünlü moda dergisi VOGUE'un Almanya genel müdürü Kerstin Weng, terör destekçisi Sezgin Ki'nin tasarladığı PKK paçavrasından bozma kazağı giydi.

Gündem

25.09.2024, 15:09

Almanya başta olmak üzere Avrupa'nın birçok ülkesinde PKK propagandası yapılmaya devam ediliyor. Daha önce PKK belgeseli yayınlayan Almanlar şimdi de dünyaca ünlü moda dergisi VOGUE üzerinden PKK PR'ı yaptı.

Usulsüz kazanca son: Gayrimenkulde gerçek değer üzerinden vergi alınacak Usulsüz kazanca son: Gayrimenkulde gerçek değer üzerinden vergi alınacak Haberi Görüntüle

VOGUE'DAN PKK PR'I

Türkiye'de faaliyette olan VOGUE'un Almanya genel müdürü Kerstin Weng, terör örgütü destekçisi Sezgin Ki'nin tasarladığı PKK paçavrasından bozma kazağı üstüne giydi. 

Terör örgütü propagandası yapılan defilede yer alan kıyafetlerin çoğunda PKK paçavrasından esinlenerek tasarlanan kıyafetler sergilendi. 

Skandal defile sonrası açıklamalarda bulunan VOGUE'un Almanya genel müdürü Kerstin Weng sosyal medya hesabından, "Kürtleri ve mücadelelerini destekliyorum" ifadelerini kullandı. 

Ege'de bir deprem daha! Vatandaşlar sokaklara döküldü! Ege'de bir deprem daha! Vatandaşlar sokaklara döküldü! Haberi Görüntüle

PKK BELGESELİ DE YAPMIŞLARDI

Hatırlanacağı üzere yine Almanya'da yayın yapan ARTE televizyon kanalı, e "Avrupa'da PKK: Silahlı mücadele mi, terörizm mi?" başlıklı bir belgesel yayınlamıştı.

PKK terör örgütüsünün propagandasının yapıldığı TV kanalında Fransa Komünist Partisinden (PCF) eski senatör Laurence Cohen ile yapılan röportaja yer verilmişti.

Terör örgütü PKK elebaşlarının da konuşturulduğu belgeselde Fransa'da PKK/KCK bağlantılı grupların çatı yapılanması olan Kürt Demokratik Konseyi (CDK-F) Eş Başkanı Şahin Polat ve CDK Sözcüsü Berivan Fırat'ın, örgütün bu bağlantılarını savunduğu röportajlara yer verilmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading