Yandex Metrica

Sitede Ara

Dünyaca ünlü Star Wars'un gizli yıldızı hayatını kaybetti

Dünyaca ünlü Star Wars'un gizli yıldızı hayatını kaybetti

Hollywood sinemasının Star Wars'un efsane kötü adamı Darth Vader'ı seslendiren dünyaca ünlü ABD'li aktör James Earl Jones hayata gözlerini yumdu. 93 yaşındaki Jones'un ölümünü manejeri Barry McPherson açıkladı. Ünlü oyuncunun ölümünün ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ödül verdiği anlar yeniden gündeme geldi. İşte detaylar...

Gündem

10.09.2024, 11:44

Star Wars serisinde Darth Vader'ı seslendiren ABD'li aktör James Earl Jones, 93 yaşında hayatını kaybetti.

Dünyaca ünlü aktörün menajeri McPherson, ünlü oyuncunun pazartesi sabahı erken saatlerde ailesinin yanında hayatını kaybettiğini söyledi.

Osimhen neden maske takıyor? Yüzüne ne oldu? Osimhen neden maske takıyor? Yüzüne ne oldu? Haberi Görüntüle

STAR WARS'UN GİZLİ YILDIZI

Jones; Field of Dreams, Coming To America, Conan the Barbarian ve Aslan Kral gibi onlarca filmde rol aldı. Ancak en çok Star Wars'un kötü adamı  Darth Vader'ı kendine özgü, sert sesi ile canlandırmasıyla tanınıyordu.

Dünyaca ünlü aktor, iki Primetime Emmy Ödülü, bir Grammy Ödülü ve 3 Tony Ödülü kazanmış ve Onursal Akademi Ödülü'ne layık görülmüştü.

Melisa Saran kimdir? Miss Turkey 20 numaralı yarışmacı kim, adı ne? Melisa Saran kimdir? Miss Turkey 20 numaralı yarışmacı kim, adı... Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A ÖDÜL VERMİŞTİ

Jones 2004 yılında dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan ve eski İsrail Başbakanı Ehud Barak ile Chicago, Illinois'deki The Peninsula Hotel'de düzenlenen 'Güvenli bir Orta Doğu İnşa Etmek' konulu sempozyum panel tartışmasına katılmıştı.

Jones, sempozyumun ardından Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a Başarı Akademisi tarafından verilen Altın Plaka Ödülü'nü takdim etmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading