Yandex Metrica

Duygu Sarışın kimdir? Hangi dizide oynadı?

Duygu Sarışın kimdir? Hangi dizide oynadı?

Ünlü oyuncu Duygu Sarışın son olarak Kızıl Goncalar dizisindeki Hande karakteri ile izleyicilerin karşısına çıktı. Çağatay Ulusoy ile 7 yıllık birlikteliklerinde evlilik yolunda ilerledikleri belirtilen çift sürpriz şekilde ayrılmıştı. Ayrılık kararı magazin gündeminde çok konuşulurken Duygu Sarışın kimdir? Hangi dizide oynadı? soruları da sorulmaya başlandı.

Gündem

07.09.2024, 12:10

Ekranların sevilen oyuncularından Duygu Sarışın özel hayatı ile de gündeme geliyor. Duygu Sarışın'ın kim olduğu habermizin detayında olacak...Son olarak Kızıl Goncalar dizisindeki rolü ile beğenileri toplayan Duygu Sarışın 2016-2017 yıllarında Show TV’de yayınlanan İçerde dizisinde Çağatay Ulusoy ile aşk yaşamaya başlamıştı. Çift 7 yıllık ilişkilerini sürpriz bir şekilde sonlandırmıştı. 

Narin'in amcasının Facebook paylaşımları ortaya çıktı! Şoke eden detaylar: Kimse yaşattığını yaşamadan ölmeyecek! Narin'in amcasının Facebook paylaşımları ortaya çıktı! Şoke eden detaylar: Kimse... Haberi Görüntüle

DUYGU SARIŞIN KİMDİR? 

Duygu Sarışın 24 Ekim 1987 yılında İzmir'de dünyaya geldi. 

Lise öğrenimini 2005 yılında İzmir Özel Türk Fen Lisesi’nde tamamladı.

İzmir Ekonomi Üniversitesi Moda Tasarımı Bölümüne girdi. Daha sonra 9 Eylül Üniversitesi İç mimarlık Bölümü’ne geçerek bu bölümden mezun oldu. 

İzmir Devlet Tiyatrosu’na girerek oyunculuk ve yönetmen yardımcılığı görevlerinde bulunmuştu. 

Duygu Sarışın, televizyon kariyerine 2011 yılında çekimleri İzmir’de gerçekleştirilen Cennetin Sırları dizisi ile başladı. 

Ardından İnadına Yaşamak, Güneşi Beklerken, Kaçak Gelinler, Rengarenk, Darbe, Lal, Nebiliyim ve Ertuğrul 1980 gibi yapımlarda rol alarak adından söz ettirmeyi başardı. 

2016-2017 yıllarında Show TV’de yayınlanan İçerde dizisinde Sema karakterine hayat verdi.

2017-2018 yıllarında Star TV’de yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Burcu karakterine hayat vermiştir. Son olarak 2021 yılında Netflix’te yayınlanan Kin dizisinde Gülendam karakterini canlandırmıştır.

Duygu Sarışın, aynı zamanda sinema filmlerinde de rol almıştır. 2015 yılında Türkiye-Japonya ortak yapımı olan 125 Yılın Hikayesi filminde Türk Hava Yolları yer görevlisi olarak kamera karşısına geçmiştir; yine aynı yıl Darbe adlı yapımda rol almıştır.

Narin cinayetinde gözaltına alınan kimler? Kaç kişi tutuklandı? Narin cinayetinde gözaltına alınan kimler? Kaç kişi tutuklandı? Haberi Görüntüle

DUYGU SARIŞIN HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Cennetin Sırları

İnadına Yaşamak

Kaçak Gelinler

İçerde

Ufak Tefek Cinayetler

Azize

Kızıl Goncalar

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading