Yandex Metrica

Sitede Ara

E-5'te hangi saatlerde şerit daraltma var? D-100 Kartal Ankara-Edirne yönü kapalı mı?

E-5'te hangi saatlerde şerit daraltma var? D-100 Kartal Ankara-Edirne yönü kapalı mı?

Her gün yüz binlerce aracın geçtiği D-100 (E5) otoyolunda 12 gün boyunca yapılacak çalışma nedeniyle belli saatlerde şerit daraltma uygulamasına gidilecek. Kartal'da bulunan Sanayi Yaya Üst Geçidi yenileme çalışamları nedeniyle hem İstanbul yönü hem de Ankara yönü belli saatlerde kademeli olarak trafiğe kapatılacak. Peki E-5'te hangi saatlerde şerit daraltma var? D-100 Kartal Ankara-Edirne yönü kapalı mı?

Gündem

05.09.2024, 16:48

İstanbul Kartal’daki Sanayi Yaya Üst Geçidi’nde yenileme çalışamaları yapılacak. Bu çalışmalar nedeniyle otoyolda her iki yön de kademeli olarak belli saatlerde trafiğe kapatılacak. 

Kim Milyoner Olmak İster'de Kenan İmirzalıoğlu neden yok, ayrıldı mı? Oktay Kaynarca mı sunacak? Kim Milyoner Olmak İster'de Kenan İmirzalıoğlu neden yok, ayrıldı mı?... Haberi Görüntüle

E-5'TE HANGİ SAATLERDE ŞERİT DARALTMA VAR?

6 Eylül'de Esentepe Mahallesi’nde bulunan Sanayi Yaya Üst Geçidi yenileme çalışmalarının başlaması bekleniyor. Çalışmaların 12 gün sürmesi bekleniypr. Bu çalışmalar kapsamında 12 gün boyunca 00.00-06.00 saatleri arasında D-100’de her iki yönde kademeli olarak trafiğe kapatma uygulanacak. 

Ayşenur Eygi'nin babasından Biden hükümetine çağrı: 'Devletimiz keyfi cinayetin peşini bırakmadı aynı şeyi ABD'den de bekliyoruz' Ayşenur Eygi'nin babasından Biden hükümetine çağrı: 'Devletimiz keyfi cinayetin peşini... Haberi Görüntüle

D-100 KARTAL ANKARA-İSTANBUL YÖNÜ KAPALI MI?

İBB’den konuya ilişkin açıklama geldi. Açıklamada  Kartal Esentepe Mahallesi Sanayi Yaya Üst Geçit köprüsünün teknik ömrünü yitirmesi ve deprem riski sebebiyle yapılan yenileme çalışmalarının devam ettiği belirtildi. İBB açıklamasında, “Çalışmalar kapsamında D-100 Karayolu, Esentepe Mahallesi mevkiinde 6 Eylül 2024 tarihinden itibaren 12 gün boyunca 00.00-06.00 saatleri arasında Edirne ve Ankara istikametleri kademeli olarak trafiğe kapatılacak. Bölgede trafik yoğunluğunda artış görülebileceğinden alternatif güzergahların kullanılması öneriliyor.” dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading