Yandex Metrica

DOLAR

33.98

%0.05 expand_less

EURO

37.73

%0 expand_less

ALTIN

2728.30

%0.04 expand_less

BIST

9771.16

%0 expand_less

BTC ($)

52845.59

%0 expand_less

Sitede Ara

E-Devlet araç eksper raporu nasıl sorgulanır? E-Devlet'ten araç ekspertiz raporu sorgulanır mı?

E-Devlet araç eksper raporu nasıl sorgulanır? E-Devlet'ten araç ekspertiz raporu sorgulanır mı?

Araç sahiplerini yakından ilgilendiren bir düzenleme daha e-Devlet'te yerini aldı. Bundan böyle kazaya karışan araçlara ait ekspertiz raporları e-Devlet'te yer alacak. Uygulama 10 Temmuz 2024 tarihi itibarıyla yürürlüğe girdi. Peki E-Devlet araç eksper raporu nasıl sorgulanır? E-Devlet'ten araç ekspertiz raporu sorgulanır mı?

Gündem

24.07.2024, 11:24

Trafikte milyonlarca araç her gün seyir halinde. Araç almak isteyenler ise araçların kaza ve hasar durumlarını öğrenmek için eksper raporlarını merak ediyor. Araç sahipleri için yeni bir düzenleme hayata geçirildi. Kazaya karışan araçlara ilişkin düzenlenen eksper raporları e-Devlet sistemine yüklendi. Kaza sonucu eksper raporu artık e-Devlet'ten kontrol edilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye yeni anayasaya hazırdır Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye yeni anayasaya hazırdır Haberi Görüntüle

E-DEVLET ARAÇ EKSPER RAPORU NASIL SORGULANIR?

Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği (TÜSED) eksper raporlarının artık e-devlet üzerinden sorgulanabileceğini açıkladı. Yeni düzenlemeye göre raporlar e-Devlet üzerinden anlık olarak takip edilecek. Sigortalılar, söz konusu uygulamaya e-Devlet üzerinden Trafik ve Kasko Eksper Raporları Sorgulama adımı takip edilerek ulaşabilmektedir.

Sıkışınca Atatürk’e sarıl! Turgay Güler yazdı... Özgür Özel neler söylemiş böyle! Sıkışınca Atatürk’e sarıl! Turgay Güler yazdı... Özgür Özel neler söylemiş... Haberi Görüntüle

E-DEVLET ARAÇ EKSPERTİZ RAPORU SORGULANIR MI?

TÜSED'den yapılan açıklamada "10 Temmuz 2024 tarihi itibarıyla, söz konusu uygulama yürürlüğe alınmış olup gerçek kişilere ilişkin Trafik ve Kasko sigortalarında düzenlenen eksper raporları e-Devlet üzerinden görüntülenebilmektedir. Bu çerçevede hem eksper atama işlemleri hem de eksper raporlarının görüntülenmesi işlemleri e-Devlet üzerinden yapılabilmektedir." denildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading