Yandex Metrica

E-Devlet'ten 'akraba silme' özelliği sosyal medyada yayılmıştı! İşin gerçeği çok başka çıktı!

E-Devlet'ten 'akraba silme' özelliği sosyal medyada yayılmıştı! İşin gerçeği çok başka çıktı!

Sosyal medya hesapları üzerinden 'E- Devlet'ten akraba silme özelliği' geldiği haberi yayılmıştı. Yayılan haberler üzerine ise İletişim Başkanlığı iddiaların gerçekleri yansıtmadığını, görüntülerin dijital ortamda manipülasyon amacı ile hazırlandığını açıkladı.

Gündem

23.06.2024, 11:31

Sosyal medya da ve birçok haber sitesinde 'E-Devlet'ten akraba silme' özelliği yayılmıştı. Sosyal medya da günlerdir konuşulan konuya ilişkin ise Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi  konuya ilişkin açıklamada bulundu.

Haliç Köprüsü ne zaman açılacak? (Kadıköy yönü) Haliç Köprüsü kapalı mı? Haliç Köprüsü ne zaman açılacak? (Kadıköy yönü) Haliç Köprüsü kapalı... Haberi Görüntüle

BAKANLIKTAN AÇIKLAMA

Bakanlık resmi sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı açıklamada, "Bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan, 'Akrabalarınızı, e-Devlet üzerinden akrabalıktan çıkarabilirsiniz' iddiası doğru değildir. Türkiye'nin dijital platformu e-Devlet Kapısı'nda, "Akraba İlişiği Kesme İşlemleri" dedi.

Teröre 'BOZDOĞAN-44' darbesi! Şırnak'ta çok sayıda terörist öldürüldü Teröre 'BOZDOĞAN-44' darbesi! Şırnak'ta çok sayıda terörist öldürüldü Haberi Görüntüle

'MANİPÜLASYON AMAÇLI HAZIRLANMIŞTIR'

Bakanlık, ''Bahse konu iddialara dayanak olarak gösterilen ekran görüntüleri, E-Devlet Kapısı'ndaki bir hizmete ait değildir. Görüntüler, dijital ortamda manipülasyon amaçlı hazırlanmıştır. Asılsız iddialara itibar etmeyiniz." duyurdu.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading