Yandex Metrica

Ebubekir Sıddık Savaşçı kimdir? MEB Temel Eğitim Genel Müdürü kim oldu?

Ebubekir Sıddık Savaşçı kimdir? MEB Temel Eğitim Genel Müdürü kim oldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzası ile atama kararları Resmi Gazete'de yayamlandı. Buna göre Temel Eğitim Genel Müdürlüğüne Ebubekir Sıddık Savaşçı'nın ataması yapıldı. Ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Üyesi Kamil Yeşil görevden alındı. Atama kararlarının ardından MEB Temel Eğitim Genel Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı kimdir? soruları pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı.

Gündem

21.09.2024, 10:06

Cumhrubaşkanı Erdoğan imzası ile atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'ede yayımlandı. Milli Eğitim Bakanlığı'nda Talim ve Terbiye Kurulu Üyesi Kamil Yeşil görevden alındı. Temel Eğitim Genel Müdürlüğüne ise Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı atandı. Atamanın ardından Ebubekir Sıddık Savaşçı kimdir? MEB Temel Eğitim Genel Müdürü kim oldu? soruları pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı.

HSK kararları Resmi Gazete'de! 41 hakim ve 17 savcı terfi etti HSK kararları Resmi Gazete'de! 41 hakim ve 17 savcı terfi... Haberi Görüntüle

EBUBEKİR SIDDIK SAVAŞÇI KİMDİR?

1979 yılında dünyaya geldi. 

Ebubekir Sıddık Savaşçı Bayburt’ta dünyaya geldi. 

Babasının memur olması nedeniyle pek çok il gezdi. İlkokul, ortaokul ve liseyi farklı illerde tamamladı. 

Lise öğrenimini Bayburt Lisesinde tamamladı. Karadeniz Teknik Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 

Bayburt Hayırseverler İlkokulunda öğretmenliğe başladı.

Kütahya ve İstanbul’da çeşitli okullarda öğretmen, müdür yardımcısı ve okul müdürü olarak görev aldu. Ardından İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı görevlerini icra etti.

2018 yılı Nisan ayında Sivas Millî Eğitim Müdürlüğü görevine atandı. 

Ardından Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirildi. 

15 Şubat 2024 tarihinden itibaren Temel Eğitim Genel Müdürlüğü görevini yürütmektedir.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading