Ecrin Su Çoban kimdir? Ecrin Su Çoban kaç yaşında, nereli?

Ecrin Su Çoban kimdir? Ecrin Su Çoban kaç yaşında, nereli?

Son iddialara göre hakkında dolandırıcı olduğu yönünde bilgiler gelen ve Discord platformunda bazı kişilere şantaj yaptığı söylenen Ecrin Su Çoban’dan ilk açıklama geldi. Peki, Ecrin Su Çoban kimdir?

Gündem

08.10.2024, 11:48

Geçtiğimiz günler içerisinde Deha Tuzcu adlı sosyal medya kullanıcısının Discord platformunda kız çocuklarına yönelik gerçekleştirilen zorbalık ve tacizlerin başladığı panelin sahibi olduğu iddia edilmişti. Gündeme gelen bu olayın sonrasında ise fenomen Ecrin Su Çoban hakkında da bazı iddialar ortaya atıldı.

17 yaşındaki fenomen Çoban’ın Discord panelinden kişilere şantaj yaptığı iddia edilmişti.

Söz konusu iddialar sonrasında açıklama yapan Çoban, "Hakkımda ortaya atılan tamamı asılsız ve hayal ürünü olan iddialara itibar etmeyiniz, bu iddiaları ortaya atanlar hakkında ailem ile birlikte suç duyurusunda bulunduk. Gerekli açıklamayı avukatım ile birlikte detaylı bir şekilde vereceğimiz bilmenizi isterim" ifadelerine yer verdi.

Ecrin Su Çoban son olarak da nakliyat şirketi kurarak depremzedeleri dolandırdığı iddia edilmişti.

Ecrin Su Çoban

Biber gazı tarifi TikTok'u salladı: Kadınlar yükselen fiyatlara böyle direniş gösterdi Biber gazı tarifi TikTok'u salladı: Kadınlar yükselen fiyatlara böyle direniş... Haberi Görüntüle

ECRİN SU ÇOBAN KİMDİR?

Ecrin Su Çoban, 16 Kasım 2006 tarihinde Kocaeli’de dünyaya geldi. 18 yaşında olan Ecrin Su Çoban aslen Kocaelilidir. Genç yaşında popülarite yakalayan Türk influencer ve içerik üreticisi olan Çoban, kariyerine müzik dünyasında adım atmıştır.

2018 yılında O Ses Çocuklar yarışması ile geniş kitlelere hitao eden Ecrin Su Çoban, Nil Karaibrahimgil'in Kanatlarım Var Ruhumda adlı şarkısını seslendirerek ün yapmıştı.

Kendi adına açtığı YouTube kanalında eğlenceli videolar, müzik performansları ve günlük yaşantısından kesitler paylaşarak milyonlarca takipçi kazanan Çoban hakkında son günlerde ortaya atılan iddialar gündemde geniş yer buldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading