Edirnekapı'da öldürülen Ayşenur Halil kimdir?

İstanbul'da kan donduran iki cinayet işleyen Semih Çelik'in katlettiği Ayşenur Halil kimdir? Önce İkbal Uzuner'in kafasını kesen daha sonra surlardan atlayan Semih Çelik'in öldürdüğü İlbal Uzuner kimdir? Semih Çelik ile Ayşenur Halil sevgili miydi?

Gündem

04.10.2024, 20:56

Tüyleri diken diken eden vahşet İstanbul'da meydana geldi. 19 yaşında iki genç kızı öldüren ve daha sonra intihar eden Semih Çelik İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'i neden öldürdü?

Psikolojik sorunları olduğu belirtilen Semih Çelik isimli şahsın surlardan atlayarak intihar ettiği, intihar etmeden önce saat 15:30 sıralarında Eyüpsultan ilçesinde Ayşenur Halil isimli kadını daha sonra 16 sıralarında Fatih ilçesinde İkbal Uzuner isimli kadını öldürdüğü tespit edildi.

M. Kaan Şakul kimdir? Beşiktaş'ta görevi nedir? M. Kaan Şakul kimdir? Beşiktaş'ta görevi nedir? Haberi Görüntüle

SEMİH ÇELİK İLE AYŞENUR HALİL SEVGİLİ MİYDİ?

Semih Çelik'in Fatih'te öldürdüğü İkbal Uzuner'in eski sevgilisi olguğu, Eyüpsultan'da öldürdüğü Ayşenur Halil'in de şuanki kız arkadaşı olduğu öne sürüldü.

Parodontax boykot mu? Parodontax kimin, İsrail malı mı? Parodontax boykot mu? Parodontax kimin, İsrail malı mı? Haberi Görüntüle

AYŞENUR HALİL KİMDİR?

İstanbul’un Fatih ilçesinde Edirnekapı surlarında yaşanan korkunç olayda İstanbul’un Fatih ilçesinde Edirnekapı surlarında yaşanan 19 yaşındaki genç kız İlbal Uzuner’in başını kesti. Daha sonra ise Ayşenur Halil'in onu polise ihbar etmekle tehdit etmesinin ardından onu da vahşice katletti.

Sarı serum çılgınlığı kontrolden çıktı: Eve bile sipariş eden var! 100 bin TL'lik ölüm akımı Sarı serum çılgınlığı kontrolden çıktı: Eve bile sipariş eden var!... Haberi Görüntüle

KATİL KASAP ÇIKTI

İki kadını vahşice öldüren Semih Çelik adlı katilin kasaplık yaptığı ve psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi. Öte yandan katilin akıl hastanesine 5 kere giriş kaydı olduğu belirtildi.

Zenginlerin tercih ettiği şehirler belli oldu! Listenin ilk sıralarında hangi şehirler var? Zenginlerin tercih ettiği şehirler belli oldu! Listenin ilk sıralarında hangi... Haberi Görüntüle

KATİLİN ÇİZDİĞİ RESİM 

İstanbul’da 2 genç kızı canice katledip intihar eden Semih Çelik’in evinde kendi çizdiği karakelem resim bulundu. Caninin Fatih’te öldürdüğü İknal Uzuner’i tıpkı resimde çizdiği gibi parçalara ayırdığı belirlendi.

Meteoroloji'den beklenen haber geldi! Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'den beklenen haber geldi! Bugün hava nasıl olacak? Haberi Görüntüle

LUCİFER'İN MÜHRÜ

Bu arada caninin çizdiği karakalem resmin Lucifer'in mührü olduğu ortaya çıktı. Lucifer, Latincede Venüs gezegeninin sabah saatlerindeki halini tanımlamak için kullanılmış isimlerden biri. İsim aynı zamanda gezegen ile ilişkilendirilmiş pek çok dini ve mitolojik varlığa da afıfta bulunuyor. Dini açıdan Venüs ve Lucifer ile ilgili hikayeler, gezegenin astronomik hareketleri nedeni ile pek çok kültürde "düşme" ile izah ediliyor. Kavram, Greko-Romen inançlarında kişiselleştirilmiş ve tanrılaştırılmış bir olgu olarak da görülmektedir.

Ekrem İmamoğlu hakkında olay iddia! İsmail Küçükkaya canlı yayında açıkladı Ekrem İmamoğlu hakkında olay iddia! İsmail Küçükkaya canlı yayında açıkladı Haberi Görüntüle

SEMİH ÇELİK'İN FOTOĞRAFI

Sosyal medyada katil Semih Çelik'e ait fotoğraf dolaşıma sokuldu. Ayrıca mahkeme olayla ilgili yayın yasağı getirdi.

Habere Tepki Ver

1

3

1

0

0

0

0

3

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading