Efe Akman kimdir, kaç yaşımda? Efe Akman Ayhan Akman'ın oğlu mu?

Efe Akman kimdir, kaç yaşımda? Efe Akman Ayhan Akman'ın oğlu mu?

Galatasaray Efe Akman ile 2028 sezon sonuna kadar profesyonel sözleşme imzaladı. Efe Akman yeni sezonda Galatasaray'da A Takım formasını giyecek. Peki Efe Akman kimdir, kaç yaşımda? Efe Akman Ayhan Akman'ın oğlu mu?

Gündem

13.07.2024, 14:48

Galatasaray, akademi futbolcularından Efe Akman ile profesyonel sözleşme imzaladı. Galatasaray'dan yapılan açıklamada "Akademi futbolcumuz Efe Akman ile 2027-2028 sezonu sonuna kadar geçerli olmak üzere profesyonel sözleşme imzalanmıştır." denildi. Peki Efe Akman kimdir, hangi mevkide oynuyor?

Psikiyatristler Türkiye'nin gündemine oturan 'sur canisi' Semih Çelik'i analiz etti:  Çok zeki bir psikopat! Psikiyatristler Türkiye'nin gündemine oturan 'sur canisi' Semih Çelik'i analiz etti:... Haberi Görüntüle

EFE AKMAN KİMDİR?

Efe Akman 20 Mart 2006'da dünyaya geldi. İstanbul'da yaşayan Efe Akman Süper Lig takımlarından Galatasaray'da forma giyiyor. Defansif orta saha pozisyonunda görev yapan Efe Akman Galatasaray ile  2028 yılına kadar profesyonel sözleşme imzaladı. 

Efe Akman Galatasaray altyapı akademisinde top koşturuyordu. 

Efe Akman Galatasaray'ın efsane oyuncusu Ayhan Akman'ın oğludur.

Efe Akman U16'larıyla bir lig şampiyonluğu kazandı.

Süper Lig'de Galatasaray ile ilk profesyonel maçına 7 Ocak 2024'te Konyaspor karşısında çıktı ve Galatasaray maçı 3-0'lık galibiyetle tamamladı.

Efe Akman, 2022 UEFA 17 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye U17 takımında oynamıştır.

Kardeşi Hamza da Galatasaray'da futbol oynamaktadır. Kuzeni Ali Akman da profesyonel futbolcudur.

Açılan mezar Cem Garipoğlu'na mı ait? Adli Tıp raporu açıklandı Açılan mezar Cem Garipoğlu'na mı ait? Adli Tıp raporu açıklandı Haberi Görüntüle

EFE AKMAN AYHAN AKMAN'IN OĞLU MU?

Efe Akman bir zamanlar Galatasaray'da başarılara imza atan Ayhan Akman'ın oğludur.

Kaynak: Wikipedia

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading