Yandex Metrica

Efes Antik Kenti'nde skandal görüntüler! Müzeye Türk vatandaşların alınmadığı iddiası sosyal medyada infial yarattı!

İzmir'in Selçuk ilçesinde bulunan Efes Antik Kenti'nde iddiaya göre Criuse gemisiyle gelen turistlere özel bir yemek daveti verildiği ve Türk vatandaşlarının ise içeri alınmadığı iddiası sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Vatandaş tepki gösterirken Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın ise açıklama yapması bekleniyor.  

Gündem

18.06.2024, 14:14

İzmir'in Selçuk ilçesinde Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı, Efes antik Kenti'nde gece saatlerine kadar ziyaret saatleri güncellenmiş birçok turist ve Türk vatandaşı da tarihi kenti ziyaret etmek için akın etmişti. 

Engelli ÖTV'siz araç satışı kalkıyor mu? ÖTV'siz otomobil satışı 10 yıl mı olacak? Engelli ÖTV'siz araç satışı kalkıyor mu? ÖTV'siz otomobil satışı 10... Haberi Görüntüle

TÜRK VATANDAŞLARIN ZİYARETE ALINMADIĞI İDDİA EDİLDİ

Ancak geçtiğimiz gün ise Amerikan Wind Star Cruise Gemisi'nin Efes Antik Kenti'nde düzenlemiş olduğu organizasyon yemeğinde Türk vatandaşların ziyarete alınmadığı iddia edildi. 

Ekipler teyakkuza geçti! 4 ilde çıkan orman yangınlarına havadan ve kardan müdahale başladı! Ekipler teyakkuza geçti! 4 ilde çıkan orman yangınlarına havadan ve... Haberi Görüntüle

VATANDAŞLARDAN ISLIKLI TEPKİ

Masaların kurulduğu ve özel ışıklandırmanın yapıldığı antik kentte Türk vatandaşlar alınmayınca yuhlamalar ve ıslıklara tepki gösterdiler, Türk vatandaşlar Kütüphaneye girmek isterken, yabancı turistler yemeği terk etti. 

Yaşananlar ise sosyal medyada büyük yankı uyandırırken Efes Antik kentindeki organizasyonların 2017 yılından beri benzer davetlerin uygulandığı ve halkın ziyarete kapatıldığı öğrenildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading