Efsane isim "Melo" TFF'de göreve başladı! Resmi açıklama geldi

Efsane isim "Melo" TFF'de göreve başladı! Resmi açıklama geldi

Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) yeni görevlendirmeler yapıldı. TFF'de n yapılan açıklamaya göre Vitor Melo Pereira TFF bünyesine dahil oldu.

Gündem

09.10.2024, 09:20

Türkiye Futbol Federasyonu'nda yapılan açıklamada TFF'de yeni görevlendirmelerin yapıldığı duyuruldu.  TFF’nin resmî internet sitesinden yapılan duyuruda Hakem Gelişim Direktörü Vitor Melo Pereira'nın göreve başladığı belirtildi. Hakemler konusunda tartışmalar devam ederken TFF'nin bu hamlesinin sonucu ilerleyen zamanlarda belli olacak. 

Kabine toplantısı başladı! Lübnan ilk sırada: İşte masadaki diğer başlıklar Kabine toplantısı başladı! Lübnan ilk sırada: İşte masadaki diğer başlıklar Haberi Görüntüle

TFF'DE MELO DÖNEMİ

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada Hakem Gelişim Direktörü Dr. Vitor Melo Pereira'nın göreve başladığı belirtildi. Açıklamada  “Uzun yıllar boyunca elit seviyede FIFA hakemliği yapmış ve kendi ülkesi olan Portekiz ile birlikte pek çok ülkede hakem yöneticiliği görevlerinde bulunan Vitor Melo Pereira'nın; MHK bünyesindeki bu görevi ile Türk hakemliği eğitim sisteminin yeniden kurgulanması ve yeni yeteneklerin kazandırılması konularında büyük katkılar sağlayacağına dair inancımız yüksektir. Kendisi tam zamanlı olarak hizmet verecek olup, sözleşme süresi iki yıldır.” denildi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading