Yandex Metrica

Sitede Ara

Ehliyeti olanlar dikkat! 15 TL yerine 4 bin TL ödemeyin: Süre yıl sonu doluyor

Ehliyeti olanlar dikkat! 15 TL yerine 4 bin TL ödemeyin: Süre yıl sonu doluyor

Ehliyet sahipleri bu haberi dikkatli okusun. Eski tip ehliyeti olanlar için süre daralıyor. Yeni tip ehliyete sahip sahip olmak için son gün 31 Aralık 2024. Aksi takdirde 15 TL yerine 4 bin lira ödemek gerekecek.

Gündem

18.06.2024, 21:47

Eski tip ehliyetini yeni tip ehliyetle değiştirmemiş olanlar için süre daralıyor. Yıl sonuna kadar ehliyetini yeni tip ehliyet haline getirmeyenler sonrasında 4 bin lira gibi bir ücret ödemek zorunda kalacak. Oysa ehliyetini yıl sonuna kadar değiştirenler sadece 15 lira karşılığında bu değişikliği yapabilecek.

Sedef Güler cinayetinin şüphelisi suç makinesi çıktı! İfadesi kan dondurdu Sedef Güler cinayetinin şüphelisi suç makinesi çıktı! İfadesi kan dondurdu Haberi Görüntüle

YILBAŞINDA ZAM GELMESİ BEKLENİYOR

Yeni tip ehliyetler 1 Ocak 2016 tarihinden beri kullanılıyor. Şimdiye kadar eski ehliyetini değiştirmemiş çok sayıda sürücü var. Evrak hazırlamak ve ücret yatırmak istemeyen sürücüler için zaman iyice daraldı. Şimdilik 15 lira olan yeni ehliyet ücreti cezaya kalması durumunda 4 bin lira civarına gelecek. 31 Aralık 2024'e kadar ehliyetini yenilemeyen sürücüler eğer ücretlere yeni bir artış yapılmazsa 4 bin 64 lira ödeyecek. Ancak yılbaşında bu ücretlere de zam gelmesi bekleniyor. 

'Soyuldum' diyen kadından Oscarlık senaryo: Gerçek bambaşka çıktı 'Soyuldum' diyen kadından Oscarlık senaryo: Gerçek bambaşka çıktı Haberi Görüntüle

2 YIL UZATILMIŞTI

Esasında 2022 sonunda dolacak olan ehliyet yenileme süresi pandemi nedeniyle 2 sene daha uzaltılmıştı. Sürücülerin cezaya kalmamak için şimdiden başvuru yapmaları ve nispeten tenha zmanlar olan yaz aylarında ehliyetlerini değiştirmeleri öneriliyor. Özellikle yılın son aylarına bırakılan başvuruların ve randevuların yeni yıla sarkma ve cezaya kalma ihtimali yükseliyor.

Habere Tepki Ver

1

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading