Yandex Metrica

Sitede Ara

Ehliyetini yenilemeyenler dikkat! Son başvuru tarihi belli oldu

Ehliyetini yenilemeyenler dikkat! Son başvuru tarihi belli oldu

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, sürücü belgelerini yenilemeyenler için uyarıda bulundu. Genel Müdürlükten yapılan açıklamada, 1 Ocak 2016'dan önce düzenlenen ehliyetlerin yenilenmesi için son tarihin 31 Aralık 2024 olduğu, bu tarihten sonra eski sürücü belgelerinin geçersiz olacağı ve değiştirilmesinin normal harç tarifesi üzerinden yapılacağı belirtildi.

Gündem

23.09.2024, 11:25

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nden sürücü belgelerini yenilemeyenler için dikkat çeken bir uyarı geldi.

Yapılan uyarıda 1 Ocak 2016'dan önce düzenlenen ehliyetlerin yenilenmesi için son tarihin 31 Aralık 2024 olduğu bildirildi.

Narin'in ölümü sonrası itirafçıdan yasak aşk iddiası: Tüm köy biliyordu Narin'in ölümü sonrası itirafçıdan yasak aşk iddiası: Tüm köy biliyordu Haberi Görüntüle

31 ARALIK 2024 SON GÜN

Genel Müdürlükten yapılan açıklamada, 1 Ocak 2016'dan önce düzenlenen ehliyetlerin yenilenmesi için son tarihin 31 Aralık 2024 olduğu, bu tarihten sonra eski sürücü belgelerinin geçersiz olacağı ve değiştirilmesinin normal harç tarifesi üzerinden yapılacağı belirtildi.

Tupperware battı mı? Tupper iflas mı etti? Tupperware battı mı? Tupper iflas mı etti? Haberi Görüntüle

15 LİRA YENİLEME ÜCRETİ

Tüm nüfus müdürlüklerinden gerçekleştirilebilecek sürücü belgesi başvurusu için sağlık raporu, bir adet biyometrik fotoğraf ve 15 lira yenileme ücreti istendiği ifade edildi.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading