Ek ders ücreti hafta sonu yatar mı? Haziran ek ders ücreti 13-14 Temmuz'da (Cumartesi-Pazar) yatacak mı?

Ek ders ücreti hafta sonu yatar mı? Haziran ek ders ücreti 13-14 Temmuz'da (Cumartesi-Pazar) yatacak mı?

2024 Temmuz ayında tüm memurlar gibi öğretmenler de maaşlarına yüzde 19.31 oranında zam aldı. Öğretmenlerin maaşlarına yapılan zammın ardından ek ders ücretleri de aynı oranda zamlandı. Haziran ayında ek derse giren öğretmenler Temmuz ayının ilk yarısı gelmesine rağmen ek ders ücretlerinin yatmadığını gördü. Bazı okullarda ve ilçelerde ek ders ödemeleri halen gerçekleşmedi. Peki ek ders ücreti hafta sonu yatar mı? Haziran ek ders ücreti 13-14 Temmuz'da (Cumartesi-Pazar) yatacak mı?

Gündem

13.07.2024, 09:17

MEB bünyesinde görev yapan 1 milyona yakın öğretmen Temmuz-Aralık döneminde maaşlarını zamlı alacak. Öğretmen maaşlarına yüzde 19.31 oranında zam yapılmasına karar verildi. Öğretmenler bir yandan zamlı maaşlarını beklerken bir yandan da Haziran ayı ek ders ödemelerinin hesaplara geçmesini beklemeye başladı. 

Han Kang kimdir? Romanları hangileri? 2024 Nobel Edebiyat Ödülü'nü hangi eseri ile aldı? Han Kang kimdir? Romanları hangileri? 2024 Nobel Edebiyat Ödülü'nü hangi... Haberi Görüntüle

EK DERS ÜCRETLERİ HAFTA SONU YATAR MI?

Normal şartlarda bir sonraki ayın ilk haftası hesaplara geçen ek ders ücretleri Temmuz ayında oldukça gecikti. Bazı ilçelerde ve okullarda görev yapan öğretmenlere ek ders ödemeleri henüz yapılmadı. 13 Temmuz Cumartesi ve 14 Temmuz Pazar günü ek ders ödemelerinin yapılıp yapılmayacağı ise merakla bekleniyor. Haftasonu ek ders ödemelerinin yapılması beklenmiyor.

Oktay Kaynarca'dan şok açıklamalar! Kurtlar Vadisi itirafı geldi: İşte hangi diziyle bağlantılı olduğunu açıkladı? Oktay Kaynarca'dan şok açıklamalar! Kurtlar Vadisi itirafı geldi: İşte hangi... Haberi Görüntüle

HAZİRAN EK DERS ÜCRETİ 13-14 TEMMUZ'DA YATACAK MI?

Ek ders ücretlerinin yatış tarihleri ilden ile ve ilçeden ilçeye farklılık gösterebiliyor. Aynı ilde bir ilçede ek ders ücretleri yatarken başka ilçede henüz yatmamış olabiliyor. 13-14 Temmuz günleri hafta sonu olduğu için ek ders ücretlerinin bu tarihlerde yatması beklenmiyor. 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading