Ek Kontenjan öğrencilerine müjde! Yurt sonuçları belli oldu: İşte detaylar...

Ek Kontenjan öğrencilerine müjde! Yurt sonuçları belli oldu: İşte detaylar...

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kredi ve Yurtlar Kurumu'nda yatay geçiş, dikey geçiş, yüksek lisans, doktora, ek kontenjan ve özel yetenek öğrencileri için yurt başvuruları duyurdu.

Gündem

11.10.2024, 10:18

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2024-2025 eğitim öğretim yılı için üniversitelere ek kontenjan ve özel yetenekle yerleşen, yatay/dikey geçiş yapan, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin yurt başvuru sonuçlarını açıkladı. Başvurularını yapan öğrenciler, sonuçlarını e-Devlet üzerinden öğrenebilecek.

Türkiye işini zaten kendi halletti... Eski İtalya Başbakanı Massimo D'Alema'dan tarihi ama etkisiz itiraf: Türkiye işini zaten kendi halletti... Eski İtalya Başbakanı Massimo D'Alema'dan... Haberi Görüntüle

13 EKİM PAZAR SON TARİH  

Yurtlara yerleşmeye hak kazanan öğrencilerin, yurt kayıt işlemlerini 13 Ekim Pazar günü saat 23.00’a kadar e-Devlet üzerinden tamamlamaları gerekiyor. Kayıt işleminin tamamlanması için öğrencilerin ilk kayıt ücretini ödemeleri ve e-Devlet üzerinde yer alan taahhütnamelerini onaylamaları gerekiyor.

GSB, öğrencilerin yurtlara yerleşmeleriyle birlikte barınma ihtiyaçlarını karşılayacaklarını ve yeni eğitim-öğretim dönemine güvenle başlayabileceklerini belirtti.

DMM'den İmam hatip iddialarına ilişkin açıklama: Sözcü gazetesinin haberi yalanlandı DMM'den İmam hatip iddialarına ilişkin açıklama: Sözcü gazetesinin haberi yalanlandı Haberi Görüntüle

YERLEŞTİRME SÜRECİ DEVAM EDECEK 

Gençlik ve Spor Bakanlığı, üniversitelerde ek kontenjan ve özel yetenekle yerleşen, yatay/dikey geçiş yapan öğrenciler ile yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin yurt başvuru sonuçlarını açıkladıktan sonra, yedek sırası bekleyen öğrenciler için de yerleştirme sürecinin devam edeceğini duyurdu.

Narin cinayetinde Amca Salim Güran'la ilgili yeni gelişme: İzole hücreye alındı! Narin cinayetinde Amca Salim Güran'la ilgili yeni gelişme: İzole hücreye... Haberi Görüntüle

LİSTE HER HAFTA GÜNCELLENİYOR 

Yurtlara yerleşmek isteyen öğrencilerin her hafta güncellenen yedek sıralarını takip etmeleri gerektiği bildirildi.

Kayıt işlemleri sırasında sorun yaşayan öğrenciler, GSB'nin 7/24 hizmet veren ALO GSB (444 0 472) hattı üzerinden yardım talep edebilecek. Yedek sırasındaki gelişmeleri takip eden öğrenciler, uygun bir yurt kontenjanı açıldığında yerleştirilecekler.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading