Ekin Zühre neden öldü?

Ekin Zühre neden öldü?

Kocaeli'nin Derince ilçesinde yaşanan acı olayda 9 yaşındaki Ekin Zühre Karaaslan dramatik bir şekilde hayatını kaybetti. Evde oyun oynarken canından olan minik Ekin Zühre'nin ölümü herkesi derinden sarstı. Peki, Ekin Zühre Karaaslan neden öldü?

Gündem

13.10.2024, 01:26

Kocaeli'nin Derince ilçesinde yaşanan olayda 3. sınıf öğrencisi olan Ekin Zühre Karaaslan, evlerinin bahçesinde bulunan hamakta sallandığı esnada hamağın ipinin boynuna dolanması sonucu nefes alamayarak bayıldı.

Ailesi tarafından baygın halde bulunan Ekin Zühre hemen acil olarak hastaneye kaldırıldı. Ancak doktorların tüm müdahalelerine rağmen ve kalbi yeniden çalıştırılamayan küçük Ekin Zühre yaşamını yitirdi. Derince Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Lokman Karaaslan'ın kızı olan Ekin Zühre'nin cenazesi, Cuma namazına müteakip Derince Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Derince'de toprağa verildi.

Ekin Zühre neden öldü

8 ayrı suç örgütü çetesine 'KUYU' darbesi: Çok sayıda kişi yakalandı 8 ayrı suç örgütü çetesine 'KUYU' darbesi: Çok sayıda kişi... Haberi Görüntüle

EKİN ZÜHRE NEDEN ÖLDÜ?

Kocaeli'nin Derince ilçesinde yaşanan olayda 9 yaşındaki Ekin Zühre Karaaslan evde oyun oynadığı esnada sallandığı hamağın ipinin boynuna dolanması sonucu nefessiz kalarak öldü. Hastaneye kaldırılan minik Ekin'in kalbi yeniden çalıştırılamadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading