Yandex Metrica

Sitede Ara

Ekipler teyakkuza geçti! 4 ilde çıkan orman yangınlarına havadan ve kardan müdahale başladı!

Ekipler teyakkuza geçti! 4 ilde çıkan orman yangınlarına havadan ve kardan müdahale başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte başlayan orman yangınlarına ekipler müdahale etmeye başladı. Son olarak İzmir, Bursa, Balıkesir ve Karaman'da çıkan orman yangınlarına ekipler havadan ve karadan müdahalelere başladı.

Gündem

29.06.2024, 17:42

İzmir'in Menderes İlçesi'nde bulunan Karacadağ mevkisinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Bölgedeki vatandaşların ihbarı üzerine İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'n2 bağlı 8 helikopter, 4 uçak, 6 su ikmal aracı, 4 dozer ve 25 arazöz sevk edildi. 

Kadın gazetecinin tırnaklarını gören Erdoğan patlattı espriyi: Rüyada mıyım? Kadın gazetecinin tırnaklarını gören Erdoğan patlattı espriyi: Rüyada mıyım? Haberi Görüntüle

MSB'DEN AÇIKLAMA

Milli Savunma Bakanlığı'nın yaptığı açıklama yaparak, ''İzmir’de devam eden yangın söndürme çalışmalarına destek için Türk Silahlı Kuvvetlerimize ait 3 adet Couger tipi helikopter ile 2 adet CH-47 tipi helikopter görevlendirildi.'' duyurdu.

26 Haziran İstanbul'da yangın mı çıktı? Yangın söndürüldü mü? 26 Haziran İstanbul'da yangın mı çıktı? Yangın söndürüldü mü? Haberi Görüntüle

EVLER TAHLİYE EDİLDİ

İzmir'in Menderes ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın Çamönü Mahallesi yakınlarındaki yaşam alanlarına yaklaşınca bazı evler tedbir amaçlı tahliye edildi. 

MİT Başkanı Kalın'dan kritik temas: Hamas lideri Heniyye ile görüştü MİT Başkanı Kalın'dan kritik temas: Hamas lideri Heniyye ile görüştü Haberi Görüntüle

HAVADAN VE KARDAN MÜDAHALELER BAŞLADI

Yangının saat 12.53'te çıkmasının ardından ilk müdahale 13.05'de gerçekleşti. Ekiplerin havadan ve karadan müdahaleleri sürerken yangının kontrol altına alınması için çalışmalar devam ediyor.

FETÖ'nün hain planı ortaya çıktı! Biden'a bel bağlamışlar FETÖ'nün hain planı ortaya çıktı! Biden'a bel bağlamışlar Haberi Görüntüle

BURSA, KARAMAN VE BALIKESİR'DE DE ORMAN YANGINI

Bursa'nın Keles ilçesinde çıkan orman yangı ise ekipler tarafından havadan ve karadan müdahale edilmeye başlandı. Baraklı Mahallesi'nde çıkan orman yangınını söndürmek için ise bölgeye Bursa Orman Bölge Müdürlüğü tarafından ekipler sevk edildi.

Karaman'ın Ermenek ilçesi Yeşilköy yakınlarındaki ormanlık alanda yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler yangına müdahale ederken havadan ve karadan müdahale ile yangının kontrol altına alınmaya çalışıldığı öğrenildi.  Ermenek Orman İşletme Müdürlüğü tarafından sevk edilen itfaiye araçlarının yanı sıra 3 yangın söndürme helikopteri de bölgeye sevk edildi.

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde de çıkan orman yangınına Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü çok sayıda ekip yönlendirdi. Bölgedeki yangına havadan ve karadan ekipler müdahale ederken yangının henüz kontrol altına alınmadığı öğrenildi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading