Yandex Metrica

Ela Rümeysa Cebeci neden yok, Habertürk'ten ayrıldı mı?

Ela Rümeysa Cebeci neden yok, Habertürk'ten ayrıldı mı?

Daha öncesinde TV100’de sonrasında da Habertürk kanalında sabah programı sunan sunucu Ela Rümeysa Cebeci’nin yerine Mesut Yar’ın getirilmesi şaşkınlık yarattı. Peki, Ela Rümeysa Cebeci neden yok?

Gündem

25.09.2024, 17:28

Habertürk kanalında en çok izlenen sabah programlarından birini sunan Ela Rümeysa Cebeci’nin yayınını bırakması hayranlarını şaşkına çevirdi. Sunuculuğunu yaptığı Gün Başlıyor programının Mesut Yar tarafından sunulduğunu görenler Cebeci’nin Habertürk’ten ayrılıp ayrılmadığı merak etmeye başladı.

Son olarak 20 Eylül tarihinde Gün Başlıyor programı ile ekranlara gelen Cebeci’nin bir programda Mehmet Ayan ile beraber HT Spor kanalında program yapacağını söylemesi ile bir anda gündeme gelmişti.

Ela Rümeysa Cebeci

Savcılar sordu: Tüm aile bu mesaja açıklık getiremiyor! Kaybolduğu gün yapılan o paylaşım neden sonradan silindi! Savcılar sordu: Tüm aile bu mesaja açıklık getiremiyor! Kaybolduğu gün... Haberi Görüntüle

ELA RÜMEYSA CEBECİ AYRILDI MI?

Hafta içi her gün saat 06.00 ila 09.00 arasında Habertürk kanalında Gün Başlıyor programını sunan Ela Rümeysa Cebeci’nin yerine Mesut Yar’ın programı sunması kafaları karıştırdı. Cebeci’nin bir programda Mehmet Ayan ile beraber HT Spor kanalında program yapacağını söylemesi Habertürk kanalından ayrıldığı iddialarını daha da güçlendirdi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading