Elazığ 18 Ekim okullar tatil mi? Yarın Elazığ'da okullara deprem tatili var mı?

Elazığ 18 Ekim okullar tatil mi? Yarın Elazığ'da okullara deprem tatili var mı?

Elazığ'da yaşanan deprem sonrasında Elazığ 18 Ekim okullar tatil mi sorusu akıllara geldi. Öğrenciler ve veliler korkutan depremle birlikte Elazığ Valiliği'nden gelecek habere kilitlendi. Peki, yarın 18 Ekim'de Elazığ'da Cuma okullara deprem tatili olacak mı?

Gündem

17.10.2024, 10:49

Elazığ'nın Kale ilçesinde yaşanan 5.9 büyüklüğündeki deprem sonrasında valiliklerden tatil haberleri gelmişti. 17 Ekim Perşembe gününde saat 10.46'da yaşanan deprem pek çok çevre il ve ilçelerden de hissedilmişti.

AFAD'dan yapılan deprem açıklaması sonrasında Şanlıurfa, Batman ve Adıyaman, Malatya ve Elazığ'da okullar 1 gün süreyle tatil ilan edilmişti. Peki, 18 Ekim'de Cuma günü Elazığ'da okullara deprem tatili var mı?

Elazığ 18 Ekim okullar tatil mi

Avcılar'da dehşete düşüren anlar! Aracıyla önüne gelene çarptı: Çok sayıda ekip olay yerine sevk edildi! Avcılar'da dehşete düşüren anlar! Aracıyla önüne gelene çarptı: Çok sayıda... Haberi Görüntüle

YARIN ELAZIĞ 18 EKİM OKULLAR TATİL Mİ?

Elazığ'nın Kale ilçesinde 5.9 büyüklüğündeki deprem sonrasında Elazığ Valiliği tarafından yapılan açıklamada okullar 17 Ekim Perşembe gününde 1 gün süre ile tatil ilan edilmişti. Ancak şu ana kadar Elazığ Valiliği'nden bir haber gelmediğinden yarın 18 Ekim Cuma gününde Elazığ'da okullar tatil değildir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading