Yandex Metrica

Sitede Ara

Elmas Yılmaz kimdir? 2024 World Miss Europe birincisi Elmas Yılmaz nereli?

Elmas Yılmaz kimdir? 2024 World Miss Europe birincisi Elmas Yılmaz nereli?

Genç model Elmas Yılmaz Lübnan'da düzenlenen 2024 World Miss Europe yarışmasını birinci tamamladıktan sonra tüm Türkiye'de adını bir kez daha duyurdu. Genç manken oyuncu olmak istediğini belirterek eğitimlere de başladığını açıklamıştı. 26 yaşındaki Elmas Yılmaz'ın hayatı ve biyografisi son zamanlarda oldukça sık araştırılmaya başlandı. Elmas Yılmaz kimdir?  2024 World Miss Europe birincisi Elmas Yılmaz nereli? soruları pek çok kişi tarafından arama motorlarına soruluyor.

Gündem

27.07.2024, 09:01

Elmas Yılmaz son zamanlarda adından sıkça söz ettiren genç modeller arasında yer alıyor. Kariyer basamaklarını hızla çıkan 26 yaşındaki model son olarak Lübnan'da düzenlenen 2024 World Miss Europe yarışmasındaki birinciliği ile konuşuldu. İstanbul'da yaşayan Elmas Yılmaz bekardır. Oyuncu olmak için çalışmalara başlayan genç model gelecek olan teklifleri bekliyor. Elmas Yılmaz kimdir? soruları ise son zamanlarda arama motorlarına sıkça sorulmaya başlandı.

Tüm Türkiye bu olayın peşinde! Narin nerede? Baba Arif Güran: Ümitliyim, kızımı getirecekler Tüm Türkiye bu olayın peşinde! Narin nerede? Baba Arif Güran:... Haberi Görüntüle

ELMAS YILMAZ KİMDİR?

Elmas Yılmaz 26 yaşındadır, 15 Nisan'da dünyaya gelmiştir. Mankenlik yapan Elmas Yılmaz İstanbul'da yaşamaktadır.

Modellikle tanışmadan önce acil servis hemşiresi olarak çalışıyordu. Eğitimini hemşirelik alanında tamamladı.

Elmas Yılmaz 2024 World Miss Europe yarışmasını birinci olarak tamamlamıştır. 

Son zamanlarda menajer aradığını belirten Elmas Yılmaz menajerlerin istediği paradan ve şartlarından şikayet etmişti. Kendisine "evlenmeyeceksin" şartı sunulduğunu açıklauyan Elmas Yılmaz bir türlü menajer bulamadığını açıklamıştı. 

Mankenlikten oyunculuğa transfer olmak isteyen ve oyunculuk eğitimi almaya başlayan Elmas Yılmaz Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde eğitim gördü.

 2015 yılında Best Model Akdeniz yarışmasını kazanmıştır.

17 yaşında Best Model Mediterranean güzeli seçildi.

2017'de Model of Celebrity yarışmasını kazandı.

Lübnan'da düzenlenen 2024 World Miss Europe yarışmasında Avrupa güzeli oldu.

Hobileri arasında dövüş sporları yer almaktadır. Profesyonel siyah kuşak sahibi olan Elmas Yılmaz Teakwondo ve kickboks yapmaktadır. 

Instagram'da elmasyilmazofficial ismiyle paylaşımlarına devam eden Elmas Yılmaz'ın bu platformda 64.6K takipçisi vardır.

elmas-yilmaz-kimdir.webp

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading