Emekli maaş zammı bu akşam belli olacak mı? En düşük emekli maaşı 12 bin TL mi oldu?

Emekli maaş zammı bu akşam belli olacak mı? En düşük emekli maaşı 12 bin TL mi oldu?

Milyonlarca memur gibi emeklilerin de maaş zamları belli olmuştu. Ancak 1.8 milyon emekli kök maaşın düşük olması nedeniyle maaşlarına zam alamama durumuyla karşı karşıyaydı. Bu soruna çözüm bulmak isteyen hükümet emekli maaşlarına yeni bir düzenleme için düğmeye bastı. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler emekli maaş zamlarına ilişkin öenmli açıklamalarda bulundu. Peki Emekli maaş zammı bu akşam belli olacak mı? En düşük emekli maaşı 12 bin TL mi oldu?

Gündem

15.07.2024, 15:29

Milyonlarca emekli zamlı maaşlarını heyecanla bekliyordu. Emekli maaş zamlarının açıklanması ile milyonlarca emeklinin maaşının aynı kalması durumu söz konusu olmuştu. Kök maaşı 8 bin TL ve altında olan emeklilerin mağdur olmaması için yeni bir düzenleme için AK Parti yeni bir çalışma için düğmeye bastı.

Cem Garipoğlu Çin'de mi? Olay fotoğrafın sırrı çözülüyor Cem Garipoğlu Çin'de mi? Olay fotoğrafın sırrı çözülüyor Haberi Görüntüle

EMEKLİ MAAŞ ZAMMI BU AKŞAM BELLİ OLACAK MI?

Emekli maaşlarıyla ilgili konuşan AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler emekli maaş zamlarına yapılacak güncelleme konusunda açıklamalarda bulundu. Güler açıklamasında "Bu akşam itibarıyla Cumhurbaşkanımıza arz edeceğiz" dedi.

Merve Menteş kimdir, neden öldü? Merve Menteş kimdir, neden öldü? Haberi Görüntüle

EMEKLİ MAAŞ ZAMLARI BELLİ OLDU MU?

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler emekli maaşları hakkında yaptığı açıklamada  "Geçen hafta da kanun teklifimizi sunarken söylemiştik. Biz bu hafta sonu Cevdet Yılmaz Bey’in başkanlığında, Hazine ve Maliye Bakanımız, Sosyal Güvenlik Bakanımız, genel başkan vekillerimizle beraber bir değerlendirme yaptık. Bakanlıklarımızın etki analizlerini aldık, onlar üzerinde çalıştık. Emeklilik sistemimize getireceği yük, bunun karşılığındaki bütçe imkanları nedir? Bununla ilgili analizleri toparladık. Ortaya bazı rakamlar çıktı. İnşallah bu akşam itibarıyla Cumhurbaşkanımıza arz edeceğiz. Tahmin ediyorum yarın vergi mevzuatımız da var. Onlarla birlikte inşallah yarın Meclis Başkanlığımıza bunu arz etmeyi düşünüyoruz. O bu akşam netleşeceğini ifade edebilirim. Bazı alternatifler var." dedi. 

Bunun adı: İslam düşmanlığı! Şişli Belediye Başkanı'ndan bir skandal daha: Haham var, papaz var, imam yok! Bunun adı: İslam düşmanlığı! Şişli Belediye Başkanı'ndan bir skandal daha:... Haberi Görüntüle

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 12 BİN TL Mİ?

En düşük emekli maaşının yeni düzenleme ile 12 bin TL seviyesine çıkacağı iddiaları gündeme gelmişti. Ancak emekliler bu maaş oranının da yetersiz olduğu görüşünde. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading