Yandex Metrica
Reklam

Emeklilere destek dönemi başladı: Bundan sonra çay 1 TL, kahve 5 TL olacak!

Emeklilere destek dönemi başladı: Bundan sonra çay 1 TL, kahve 5 TL olacak!

Emekliler, artan enflasyon karşısında iyice zorlanmaya başladı. İğneden ipliğe gelen zamlar sonrasında emeklilere ek ve özel indirimli haklar tanınsa da bunlar yeterli olmadı. 

Gündem

02.07.2024, 17:12

En düşük emekli maaşı olan 10 bin TL ile geçinmeye çalışan milyonlarca emekli, yarın açıklanacak olan yeni zamlı maaşlarını bekliyor.

Emekliler için ek ve özel haklar birer birer açıklanmaya devam ederken Beyoğlu Belediyesi'nden müjdeli haber emeklilere duyruldu.

Kabine toplantısı sona erdi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Kabine toplantısı sona erdi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Haberi Görüntüle

ÇAY 1 LİRA, KAHVE 5 LİRA!

Beyoğlu Belediyesi tarafından Kasımpaşa'da ilk ‘emekli evi’ açıldı. Çay 1 lira, kahve 5 liradan satılıyor. 

Emekli evinin sadece emeklilere özel olmadığı, tüm vatandaşlara açık olduğu açıklandı. Vatandaşlar için çay 5 lira, kahve 20 lira, çorba 35 liradan satışa sunuluyor.

Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, şöyle konuştu:

"Emekliler hayatın ekonomik krizi ve sağlık sorunlarıyla boğuşurken 2 bardak çayın bile emekliler için lüks olduğu bir ortamda bizim onlara hizmet etmemiz sadece bir seçim vaadi değil, aynı şekilde onların Beyoğlu’ndan evladı İnan Güney’in boynunun borcuydu diye düşünüyorum.

Emeklilerimiz buraya gelsin 1 liraya çay içsinler, uygun fiyata karnını doyursunlar, kaliteli zaman geçirsinler, sosyalleşsinler, sağlık taramasıyla onların sağlıklarını kontrol altına tutalım, sanatçı dostlarımızı davet edelim burada sohbetler edelim. Biz bu bakış açısıyla burayı açtık, Kasımpaşa’ya hayırlı olmasını, emekli komşulara hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading