Yandex Metrica

Emeklilere HGS ücretsiz mi? Emeklilere köprü, otoyol ücretsiz mi?

Emeklilere HGS ücretsiz mi? Emeklilere köprü, otoyol ücretsiz mi?

Emeklilere yönelik çeşitli kampanyalar bir bir hayata geiçirilmeye devam ediyor. Emeklilere ekonomik açıdan nefes aldıracak önlemlerden biri de ücretsiz HGS oldu. Haberlerin basında ve sosyal medyada yer almasından sonra Emeklilere HGS ücretsiz mi? Emeklilere köprü, otoyol geçişleri ücretsiz mi? soruları sıkça sorulmaya başlandı.

Gündem

25.09.2024, 09:16

Emeklilere yönelik çeşitli kampanyalar uygulanmaya devam ediyor. Son olarak emeklilere ücretsiz HGS uygulamasına dair iddialar gündeme geldi. Özellikle bankalar çapında başlatılan kampanyalarda emeklilere ücertsiz HGS imkanı sağlanacağı açıklanmıştı. 

Dilan Polat mesajlarına dikkat! Dolandırıcıların yeni yöntemi pes dedirtti: Dilan Polat bonusu kazandınız Dilan Polat mesajlarına dikkat! Dolandırıcıların yeni yöntemi pes dedirtti: Dilan... Haberi Görüntüle

EMEKLİLERE HGS ÜCRETSİZ Mİ?

Bazı bankalar emeklilere ücretsiz HGS uygulaması başlatacağını duyurmuştu. Sosyal güvenlik uzmanı Emin Yılmaz CNN Türk'te yer alan açıklamasında  "Özel sektör, keza kamu sektörüne ait olan bankalarda rekabetten dolayı yeni yeni kampanyalar yapılıyor" dedi. Yılmaz "Ücretsiz olarak HGS, yani Hızlı Geçiş Sistemi üzerinden bankadan gidip etiket alıyorduk. Bu etiketi de belirli bir bedel karşılığı alıyorduk. Bu bedel tamamen kampanyadan kaynaklı ücretsiz olmuş olacak" ifadelerini kullandı. Arabası olan emekli, o kamu bankasına müracaat ettikten sonra HGS etiketini ücretsiz olarak alabilecek ve o etiketi devletin otoyol ve köprülerinde kullanabilecek ve bu noktada herhangi bir ücret ödemeyecek.

Barış Pınarı Harekatı'na tepki amaçlı konserini iptal etmişti: İranlı müzisyen Konya'da konser verecek Barış Pınarı Harekatı'na tepki amaçlı konserini iptal etmişti: İranlı müzisyen... Haberi Görüntüle

EMEKLİLERE KÖPRÜ VE OTOYOLLAR ÜCRETSİZ Mİ?

Sosyal medyada çıkan haberlerin ardından emeklilere köprü, otoyol ücretsiz mi? soruları sorulmaya başlandı. Ekol TV'de yer alan habere göre konu ile ilgili şöyle denilmişti; "Köprü, otoyol gibi geçişlerde emekliler muaf tutulacak. Araç sahibi olan emekliler ücretsiz HGS kullanabilecek. 1 yıl süreyle devam edecek." 

Emeklilere kampanya dahilinde ücretsiz HGS etiketi veriliyor. Emekliler köprü ve otoyol geçişlerinde ücret ödemeye devam edecek. Emeklilere ücretsiz otoyol geçişi uygulaması bulunmuyor. 

Terör destekçilerinin yalanı ellerinde patladı! DMM'den 'Türk ordusu sivilleri hedef aldı' iddialarına yanıt! Terör destekçilerinin yalanı ellerinde patladı! DMM'den 'Türk ordusu sivilleri hedef... Haberi Görüntüle

KAMU BANKASINDAN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ HGS ETİKETİ

Emekli maaşını Ziraat Bankası'na taşıyan ve 3 yıllık maaş promosyonu sözleşmesi imzalayan emeklilere, ücretsiz HGS etiketi hizmeti sağlanacak.

Saraçhane'de aile buluşması! Binlerce kişi LGBT sapkınlığına dur demek için meydanlara indi Saraçhane'de aile buluşması! Binlerce kişi LGBT sapkınlığına dur demek için... Haberi Görüntüle

HGS NEDİR?

Hızlı Geçiş Sistemi, Boğaz Köprüleri ve Otoyol geçişlerinde ödemenin pasif RFID teknolojisi kullanılarak gerçekleştirildiği Türkiye'de 17 Eylül 2012 tarihinde kullanılmaya başlanan bir ücretlendirme sistemidir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading