Yandex Metrica

Emine Erdoğan'dan 'Gelin Hazineleri' paylaşımı: 'Anadolu kadınının emeği kültürel çoraklaşmaya ilaç olmalı'

Emine Erdoğan'dan 'Gelin Hazineleri' paylaşımı: 'Anadolu kadınının emeği kültürel çoraklaşmaya ilaç olmalı'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, New York'taki Türkevi'nde düzenlenen 'Gelin Hazineleri' programında, Anadolu kadınının işleme dilinin ve emeğinin dünyaya ilham vermesini ve unuttuğumuz değerleri hatırlatmasını istedi.

Gündem

24.09.2024, 19:41

ABD'nin New York kentindeki Türkevi "Gelin Hazineleri: Osmanlı ve Anadolu Çeyizlerinde Bir Yolculuk" sergisine ev sahipliği yapıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, programa ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Dünyayı saran kültürel çoraklaşma tehdidi karşısında, Anadolu kadınının zamanı aşan işleme dilinin ve emeğinin tüm dünya için bir ilham olmasını ve unuttuğumuz değerleri yeniden hatırlatmasını diliyorum." ifadesini kullandı.

Cenk Hoca kimdir? Taner Tolga Tarlacı hapse mi girdi? Cenk Hoca kimdir? Taner Tolga Tarlacı hapse mi girdi? Haberi Görüntüle

GELİN HAZİNELERİ: OSMANLI VE ANADOLU ÇEYİZLERİNDE BİR YOLCULUK

Emine Erdoğan, New York'taki Türkevi'nde ev sahipliğini yaptığı "Gelin Hazineleri: Osmanlı ve Anadolu Çeyizlerinde Bir Yolculuk" programıyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Programla ilgili bir videoya da yer veren Emine Erdoğan, paylaşımında "Dünyayı saran kültürel çoraklaşma tehdidi karşısında, Anadolu kadınının zamanı aşan işleme dilinin ve emeğinin tüm dünya için bir ilham olmasını ve unuttuğumuz değerleri yeniden hatırlatmasını diliyorum." ifadelerine yer verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading