Yandex Metrica

Sitede Ara

Emine Erdoğan'dan Narin Güran mesajı: 'Küçük yavrumuzun vefatı yüreğimizi dağladı'

Emine Erdoğan'dan Narin Güran mesajı: 'Küçük yavrumuzun vefatı yüreğimizi dağladı'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran için bir mesaj yayınladı. Erdoğan, "Küçük yavrumuzun vefatı yüreğimizi dağladı. Narin’i hayattan koparan canilerin en kısa zamanda adalet önünde hesap vermesini temenni ediyorum" dedi.  

Gündem

08.09.2024, 22:26

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan minik Narin Güran için tepkiler peş peşe gelmeye devam ediyor.

Türkiye'nin yakından takip ettiği olayın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan da bir açıklama yaptı. 

Erdoğan, bugün cansız bedeni bulunan Narin Güran'ı hayattan koparan canilerin en kısa zamanda adalet önünde hesap vermesini temenni ettiğini belirtti.

Gezmeye çıkıyorum diye evden çıkmıştı! Aslıhan'dan 2 gündür haber yok Gezmeye çıkıyorum diye evden çıkmıştı! Aslıhan'dan 2 gündür haber yok Haberi Görüntüle

"KÜÇÜK YAVRUMUZUN VEFATI YÜREĞİMİZİ DAĞLADI"

Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu sabah acı haberini aldığımız Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Küçük yavrumuzun vefatı yüreğimizi dağladı. Narin’i hayattan koparan canilerin en kısa zamanda adalet önünde hesap vermesini temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading