Yandex Metrica

Sitede Ara

Emre Belözoğlu istifa etti mi, kovuldu mu? MKE Ankaragücü teknik direktörü 3-2 Kayserispor mağlubiyeti sonrası istifa mı geldi? Emre Belözoğlu kimdir, nerelidir?

Emre Belözoğlu istifa etti mi, kovuldu mu? MKE Ankaragücü teknik direktörü 3-2 Kayserispor mağlubiyeti sonrası istifa mı geldi? Emre Belözoğlu kimdir, nerelidir?

Süper Lig ekibi MKE Ankaragücü'nde Teknik Direktör Emre Belözoğlu, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Kayserispor'a 3-2 mağlup oldu. Belözoğlu, yenilginin ardından istifa sinyallerini vermişti. Peki Emre Belözoğlu istifa etti mi, kovuldu mu? MKE Ankaragücü teknik direktörü 3-2 Kayserispor mağlubiyeti sonrası istifa mı geldi? Emre Belözoğlu kimdir, nerelidir?  

Gündem

19.05.2024, 15:14

Süper Lig ekibi MKE Ankaragücü'nde Teknik Direktör Emre Belözoğlu, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Kayserispor karşılaşmasında 2-0 öndeyken, 3-2 mağlup olarak karşılaşmadan ayrıldı. Emre Belözoğlu, yenilgi alınması durumunda görevinden ayrılacağının sinyallerini vermişti.

Peki Emre Belözoğlu istifa etti mi, kovuldu mu? MKE Ankaragücü teknik direktörü 3-2 Kayserispor mağlubiyeti sonrası istifa mı geldi? Emre Belözoğlu kimdir, nerelidir?

Kimse bu gizli özelliği bilmiyordu: iPhone kullanıcıları şaşkına döndü Kimse bu gizli özelliği bilmiyordu: iPhone kullanıcıları şaşkına döndü Haberi Görüntüle

EMRE BELÖZOĞLU MKE ANKARAGÜCÜ'NDEN İSTİFA MI ETTİ?

Emre Belözoğlu sosyal medya hesabı üzerinden, ''Her anlamda içinde birçok hikayesi olan zor ve farklı bir sezon geçiriyoruz. Başkanımız ve yönetim kurulumuzla bir toplantı gerçekleştirdik. Futbolcularımızla da bir araya gelip bir değerlendirme yaptık. Daha önce camiamıza verdiğimiz bir söz vardı. O sözü tutacağız… Kulübümüzü hak ettiği yere getirecek mücadeleyi burada vermeye devam edeceğiz. Bu şehri, bu camiayı çok seviyorum. Taraftarlarımız; futbolcularımıza ve bize olan güven ve inançlarını asla yitirmesinler.'' ifadelerini kulandı.

Ölümlü kaza sonrası firar eden Eylem Tok ve oğlu ABD'de tutuklandı: Acılı aileden ilk açıklama Ölümlü kaza sonrası firar eden Eylem Tok ve oğlu ABD'de... Haberi Görüntüle

EMRE BELÖZOĞLU KİMDİR?

Emre Belözoğlu, 7 Eylül 1980 İstanbul doğumludur.  Türk teknik direktör ve eski millî futbolcudur. Süper Lig takımlarından MKE Ankaragücü'nü çalıştırmaktadır.

2004 yılında Pelé'nin açıkladığı "Yaşayan en iyi 125 futbolcu" listesi FIFA 100'de yer almıştır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading