Emrullah Erdinç kimdir? Gazeteci Emrullah Erdinç kaç yaşında, nereli?

Emrullah Erdinç kimdir? Gazeteci Emrullah Erdinç kaç yaşında, nereli?

Gazeteci Emrullah Erdinç tarafından servis edilen görüntülerde bebekleri özel hastanelerdeki yeni doğan servislerine yönlendirdikten sonra haksız kazanç elde eden ve bebeklerin ölümüne sebep olan çeteye operasyon yapan savcının makamında ölümle tehdit edildiği anlar büyük ses getirdi.

Gündem

11.10.2024, 16:09

İstanbul’da bulunan hastaneleri mesken tutarak yeni doğan bebekleri gereksiz bir şekilde hastanelerde yatırdığı ve bu nedenle de 12 çocuğun hayatını kaybettiği iddiaları sonrasında da soruşturma kapsamını yürüten savcının makamında tehdit edildiği anlar görüntülere yansıdı.

Bu anlar gazeteci Emrullah Erdinç tarafından servis edildi.

Şeyma Subaşı'nın yeni sevgilisi kim, adı ne? Şeyma Subaşı'nın sosyal medyadan paylaştığı kişi kim? Şeyma Subaşı'nın yeni sevgilisi kim, adı ne? Şeyma Subaşı'nın sosyal... Haberi Görüntüle

EMRULLAH ERDİNÇ KİMDİR?

Emrullah Erdinç, 1977 yılında İstanbul’da dünyaya geldi.  Gazeteciliğe 1996 yılında Günaydın Gazetesi’nde başlayan Erdinç, Hürriyet ve Akşam gazetelerinde de muhabir olarak görev yaptıktan sonra 1996 senesinde ATV’de televizyon haberciliğine başladı.

Emrullah Erdinç kimdir

Sabah Gazetesi’nde de köşe yazarlığı yapan Emrullah Erdinç, CNN Türk Haber Merkezinde polis adliye muhabiri olarak çalışırken 2018-2023 yılları arasında da Kanal D Haber müdürlüğü görevini üstlendi.

47 yaşında olan Emrullah Erdinç evli ve 1 çocuk babasıdır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading