Yandex Metrica

Sitede Ara

Endrick Felipe kimdir? Real Madrid'e maliyeti ne kadar?

Endrick Felipe kimdir? Real Madrid'e maliyeti ne kadar?

Real Madrid uzun zamandır transfer etmek için beklediği genç yetenek Endrick Felipe'ye nihayet kavuştu. Brezilya'nın Palmeras takımında forma giyen Endrick Felipe'nin transferi için 15 Aralık 2022'de ön sözleşme imzalanmıştı. 18 yaşına giren Endrick Felipe bundan böyle Real Madrid forması giyecek. Peki Endrick Felipe kimdir? Real Madrid'e maliyeti ne kadar?

Gündem

27.07.2024, 16:39

Brezilyalı genç yıldız Endrick Endrick Felipe 18 yaşına girer girmez hayallerini kurduğu takım Real Madrid ile anlaştı. Madrid'deki Santiago Bernabeu Stadyumu'nda düzenlenen imza töreninde Felipe gözyaşlarına hakim olamadı. Törene Real Madrid Başkanı Florentino Perez, teknik direktör Carlo Ancelotti ve birçok kulüp yetkilisi katıldı.

Muhaliflerin Bakan Şimşek üzerindeki algı operasyonları zirve yaptı! İşte Şimşek üzerinden dolaşıma sokulan yalan haberler... Muhaliflerin Bakan Şimşek üzerindeki algı operasyonları zirve yaptı! İşte Şimşek... Haberi Görüntüle

ENDRİCK FELİPE REAL MADRİD MALİYETİ NE KADAR?

Endrick Felipe Brezilya ekibi Palmeiras'ta forma giyiyordu. Real Madrid 47.50 milyon euroluk bedelle genç oyuncuyu reknlerine bağladı.

Resmî imza ücreti kulüpler tarafından açıklanmadı ancak 60 milyon € artı 12 milyon € vergi tutarındaki sabit tutarda uzatılabilir üç yıllık bir anlaşma olduğu bildirildi. Ancak diğer bazı kaynaklar ücretin 35 milyon Euro olarak sabitlendiğini, kalan 25 milyon Euro'nun ise belirli spor hedeflerine ulaşılmasına bağlı olduğunu bildirdi.

Bakan Uraloğlu duyurdu: Dev projeyi kamu kaynağı kullanmadan hayata geçiriyoruz! Bakan Uraloğlu duyurdu: Dev projeyi kamu kaynağı kullanmadan hayata geçiriyoruz! Haberi Görüntüle

ENDRİCK FELİPE KİMDİR?

Endrick Felipe Moreira de Sousa 21 Temmuz 2006'da Brezilya'da dünyaya geldi. 

Brezilyalı millî futbolcusudur. Aynı zamanda Palmeras takımında top koştruyordu. 

Endrick Felipe La Liga ekiplerinden Real Madrid'e transfer oldu.

Endrick, 11 yaşında Palmeiras gençlik takımına katıldı. Palmeras gençlik takımında 5 yılıda çıktığı 169 maçta 165 gol atınca dikkatleri üzerine çekti. 

Henüz daha ergenlik döneminde dünyanın büyük kulüplerinin ilgisini çekti. 

Endrick, 2022 Copa São Paulo de Futebol Júnior'a katıldı ve burada yedi maçta sekiz gol attı ve Palmeiras'ı ilk şampiyonluğuna taşıdıktan sonra taraftarlar tarafından Turnuvanın Oyuncusu seçildi.

15 Aralık 2022'de La Liga kulübü Real Madrid, Palmeiras, Endrick ve ailesiyle Temmuz 2024'te, yani 18 yaşına geldiğinde kendisiyle sözleşme imzalamak için anlaşmaya vardıklarını duyurdu.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading