Yandex Metrica

Enes Çetinkaya kimdir? Dilan Polat'ın avukatı Enes Çetinkaya nereli, kaç yaşında?

Enes Çetinkaya kimdir? Dilan Polat'ın avukatı Enes Çetinkaya nereli, kaç yaşında?

Dilan Polat, Engin Polat ve çok sayıda kişi kara para aklama ve vergi kaçırma soruşturması kapsamında tutuklanmıştı. Dilan Polat'ın serbest kalmasından sonra Engin Polat da geçtiğimiz haftalarda serbest bırakıldı. Dilan Polat'ın avukatı olarak bilinen Enes Çetinkaya katıldığı bir televizyon programında "Şirketlerimizin hepsi tek tek inceleniyor. Alnımız ak" demişti. Peki Enes Çetinkaya kimdir?

Gündem

24.09.2024, 12:28

Polat ialesi ve polatlara ait şirketlerin yöneticilerine yönelik başlatılan soruşturmada çok sayıda kişi gözaltına alınmış ve tutuklanmıştı. Polat çiftinin avukatı Haydar Enes Çetinkaya katıldığı bir televizyon programında gündeme dair açıklamalarda bulunmuştu. Haydar Enes Çetinkaya kimdir sorusu ise vatandaşlar trafından arama motorlarına sıkça sorulmaya başlandı.

Bakan Kurum açıkladı! İşte Kahramanmaraş'ın fay etüt raporu: Risk devam ediyor Bakan Kurum açıkladı! İşte Kahramanmaraş'ın fay etüt raporu: Risk devam... Haberi Görüntüle

HAYDAR ENES ÇETİNKAYA KİMDİR?

Haydar Enes Çetinkaya 2017 yılından bu yana avukat olarak görev yapıyor. Pek çok önemli davada yer alan Haydar Enes Çetinkaya adını bu davalarda duyurmuştur. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olan Enes Çetinkaya İstanbul Barosu'na kayıtlı bilişim hukuku alanında da çalışmalarına devam ediyor. 

Haydar Enes Çetinkaya, 2.Sayfa programındaki açıklamalarıyla gündem olmuştu. Çetinkaya, Polat çiftinin hakkındaki iddialar için "Şirketlerimizin hepsi tek tek inceleniyor. Alnımız ak" demişti.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading