Enes Kanter babasını çabuk unuttu: Son paylaşımı olay oldu: Fetullah Gülen'in adını bile anmadı!

Enes Kanter babasını çabuk unuttu: Son paylaşımı olay oldu: Fetullah Gülen'in adını bile anmadı!

Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in "manevi oğlum" dediği basketbolcu Enes Kanter babasını çabuk unuttu. Gülen'in son nefesini verdiği saatlerde paylaşım yapan Kanter'in terörist elebaşı hakkında tek bir cümle kurmaması dikkat çekti.  

Gündem

21.10.2024, 17:49

15 Temmuz darbe girişiminin baş mimarı olan Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Gülen, BD'de tedavi gördüğü hastanede öldü. Ölüm haberinin ardından gözler manevi oğulları Hakan Şükür ve Enes Kanter'e çevrildi.

Yenidoğan soruşturmasında adı geçen hastaneye saldırı! Yenidoğan soruşturmasında adı geçen hastaneye saldırı! Haberi Görüntüle

HAKAN ŞÜKÜR GÜLEN İÇİN NE DEDİ?

Sosyal medya hesabından Gülen'in ölümüyle ilgili paylaşım yapan Hakan Şükür, "Ne eksik ne fazla. Herkes sıfatlarından ayrılmış olarak o teraziye çıkacak; çırılçıplak. Ölüm hak. Her canlı ölümü tadacak. Tatmayacakmış gibi yaşayanlar bile. Allah rahmeti ve Adaleti ile muamele etsin herkese.." ifadelerini kullandı.

FETÖ'nün manavi oğlu Enes Kanter ise Fethullah Gülen'e ilişkin bir paylaşımda bulunmadı. 

TSK'ya kimyasal silah iftirası atmıştı: Şebnem Korur Fincancı davasında karar TSK'ya kimyasal silah iftirası atmıştı: Şebnem Korur Fincancı davasında karar Haberi Görüntüle

ENES KANTER BABASINI ÇABUK UNUTTU

Çektiği bir video ile örgüte toplamda 110 milyon dolar bağış yaptığını ifade eden Gülen'in manevi oğlu Kanter sosyal medyada herhangi bir paylaşım yapmadı. 

Enes Kanter manevi babası terörist elebaşı için paylaşım yapmamasının yanı sıra Fethullah Gülen'in son nefesini verdiği saatlerde Norveç'te çocuklara basketbol öğrettiği anları paylaştı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

1

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading