Yandex Metrica

Enflasyon muhasebesi bitecek mi? 2025'te enflasyon muhasebesi uygulanacak mı?

Enflasyon muhasebesi bitecek mi? 2025'te enflasyon muhasebesi uygulanacak mı?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz enflasyon muhasebesi uygulamasının geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Enflasyon muhasebesinin 2025 yılında devam edip eymeyeceği merak konusu olmuştu. Enflasyon muhasebesi bitecek mi? 2025'te enflasyon muhasebesi uygulanacak mı? sorularına Yılmaz'dan yanıt geldi.

Gündem

24.09.2024, 14:40

Parasal sıkılaşmadan ödün vermeden enflasyona mücadele programına devam eden Türk Ekonomisi için uluslararası kredi derecelendirme kuruluşları not artırımına devam ediyor. Son olarak Standard & Poor's Kasım ayında Türkiye'nin notunun artmasının beklentiler dahilinde olduğunu belirtti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan ekonomi gündemine dair önemli açıklamalar geldi. Enflasyon muhasebesi uygulamasının devam edip etmeyeceği konusunda da Yılmaz açıklamalarda bulundu. Peki Enflasyon muhasebesi bitecek mi? 2025'te enflasyon muhasebesi uygulanacak mı?

14 Eylül bugün hangi takımın maçı var? Bu akşam (Cumartesi) kimin maçı var? 14 Eylül bugün hangi takımın maçı var? Bu akşam (Cumartesi)... Haberi Görüntüle

ENFLASYON MUHASEBESİ UYGULAMASI 2025'TE BİTECEK Mİ?

Bankalar ve finans kuruluşları 2025'te enflasyon muhasebesine geçmeleri düşünülüyordu. Ancak bunun ertelenmesi son zamanlarda tartışılmaya bşlanmıştı. “Finans kuruluşları 2025’te enflasyon muhasebesine geçecekler mi, geçmeyecekler mi?” sorusunu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz şöyle yanıt verdi “Bir süre sonra bu Türkiye’nin gündeminden düşecek. Belki gelecek yıl da bunu tartışacağız ama 2026’da muhtemelen böyle bir tartışma olmayacak” dedi. Yılmaz, finans kuruluşlarıyla ilgili kararın da yıl sonunda netleştirileceğini söyledi.

Narin'in annesinden çelişkili ifade: 'Kızını kim öldürdü' sorusuna bakın ne cevap verdi Narin'in annesinden çelişkili ifade: 'Kızını kim öldürdü' sorusuna bakın ne... Haberi Görüntüle

BORSA VERGİSİ ALINACAK MI?

Yılmaz borsada çalkantıya neden olan borsa vergisi hakkında açıklamalarda bulundu. Yılmaz “Borsa vergisi gündemimizde yok. Bir dönem tartışıldı ve gündemimizden düşmüş oldu” derken, kripto vergisinin de gündemlerinde olmadığını ekledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading