Yandex Metrica

Engin Polat yeniden tutuklanacak mı? Tahliye olan Engin Polat tekrar cezaevine girecek mi?

Kara para aklama suçlaması ile 40 yıla kadar hapis cezası ile yargılanan Engin Polat ile birlikte aynı davada yargılanan 3 kişinin tahliye edilmesine karar verdi. Engin Polat'ın tahliye edilmesini büyük bir mutlulukla karşılayan Dilan Polat eski günlerini aratmadı ve "enerci" paylaşımında bulundu. Engin Polat'ın tahliyesi sosyal medyada da gündem oldu. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı sanıkların tahliye kararına itaraz etti. Engin Polat yeniden tutuklanacak mı? Tahliye olan Engin Polat tekrar cezaevine girecek mi? soruları gündeme geldi. Eğer itiraz kabul edilirse Engin Polat ve diğer sanıklar yeniden cezaevine girebilir.

Gündem

06.09.2024, 14:39

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan ve 40 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanan Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 28 şüphelinin yargılandığı davada tutuklu kalmadı. Engin Polat ile birlikte Sezgin Polat, Kürşat Polat ve Ahmet Gün hakkında mahkeme tahliye kararı verdi.  Tahliye kararı sonrası Dilan Polat büyük bir sevinç yaşadı. Mahkeme salonu dışında bekleyen kalabalık tahliye kararını sevinçle karşıladı. Dilan Polat sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla eski günlerine döndüğü mesajını verdi ve eşi ile birlikte 'Enerji' şarkısını söyledi.  Dilan Polat Çorlu Karatepe Ceza İnfaz Kurumu'na gelerek tahliye olması beklenen Engin Polat'ı karşıladı. 

15 Eylül bugün hangi takımın maçı var? Pazar günü kimin maçı var? 15 Eylül bugün hangi takımın maçı var? Pazar günü kimin... Haberi Görüntüle

ENGİN POLAT YENİDEN TUTUKLANACAK MI?

Tahliye kararlarına sosyal medyadan çok sayıda kişi tepki gösterdi. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, "kara para aklama" davasında Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 4 tutuklu sanığın tahliye edilmesine itirazda bulunacak. İtiraz kabul edilirse Engin Polat yeniden cezaevine girebilir. 

Yolcu otobüsü ile kamyon çarpıştı: Ölü ve yaralılar var Yolcu otobüsü ile kamyon çarpıştı: Ölü ve yaralılar var Haberi Görüntüle

ENGİN POLAT TEKRAR CEZAEVİNE GİRECEK Mİ?

Mahkeme kararının ardından başsavcılık Engin Polat'ın tahliyesine itiraz etti. İtirazın ne şekilde karara bağlanacağı ise merakla bekleniyor. 

Bakan Göktaş'tan Narin Güran cinayeti açıklaması Bakan Göktaş'tan Narin Güran cinayeti açıklaması Haberi Görüntüle

DİLAN POLAT'TAN SEVİNÇ ÇIĞLIKLARI

Eşi Engin Polat'ın tahliye edileceğini öğrenen Dilan Polat sevinç çığlıkları attı. Dilan Polat'ın ilk sözleri "Allah'ım şükürler olsun. Devletimiz sağ olsun. Çok mutluyuz." oldu. Ayrıca Dilan Polat, kızı Milda'yı arayarak, "Şaka yapmıyorum. Seni almaya geliyoruz. Çorlu'ya gidiyoruz. Baban tahliye oldu kızım, kavuşuyoruz." dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading