Yandex Metrica

Erdoğan çiftinden Koruyucu Aile Günü paylaşımı: Destek olmaya devam edeceğiz!

Erdoğan çiftinden Koruyucu Aile Günü paylaşımı: Destek olmaya devam edeceğiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, 30 Haziran Koruyucu Aile Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından mesaj yayımladı.

Gündem

30.06.2024, 18:36

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Himaye-i Etfal Cemiyeti’nin kuruluş yıl dönümü vesilesiyle ilan ettiğimiz 30 Haziran Koruyucu Aile Günü’nde; korunmaya muhtaç yavrularımıza kol kanat geren tüm değerli ailelerimize selamlarımı iletiyor, şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Binayı saran örtü kalktı! Haydarpaşa Garı yıllar sonra ilk kez görüntülendi Binayı saran örtü kalktı! Haydarpaşa Garı yıllar sonra ilk kez... Haberi Görüntüle

"DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Palyaşımına devam eden Cumhurbaşkanı "Evlatlarımıza sıcak bir yuvanın huzurunu sağlayan ailelerimizin yanında olmaya, onları desteklemeye devam edeceğiz." dedi.

Said Celili kimdir? İran'ın yeni Cumhurbaşkanı kim oldu? Said Celili kimdir? İran'ın yeni Cumhurbaşkanı kim oldu? Haberi Görüntüle

"BİR ÇOCUĞUN YÜREĞİNE DOKUNAN SEVGİ..."

Emine Erdoğan ise mesajında şu ifadelere yer verdi: 

Bir çocuğun yüreğine dokunan sevgi, onun geleceğine açılan kapıdır.

30 Haziran Koruyucu Aile Günü’nde, bu kapıyı aralayan ve umut dolu yarınlara adım atan tüm koruyucu ailelerimize canıgönülden teşekkürlerimi sunuyorum.

Bugün 10 bini aşkın yavrumuz devletimizin kanatları altında, koruyucu anne, babalarının yanında.

Gönül Elçileri projemizin de katkısıyla bu sayının artmasını temenni ediyor, her çocuğumuzun hakkı olan aile sıcaklığına kavuşmasını diliyorum.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading