Erdoğan yenidoğan çetesiyle ilgili ilk kez konuştu: Alçakça bir vahşet!

Erdoğan yenidoğan çetesiyle ilgili ilk kez konuştu: Alçakça bir vahşet!

Türkiye'nin gündemine oturan İstanbul ve Tekirdağ'da SGK'dan daha fazla para almak için bebekleri öldüren 'Yenidoğan çetesi' hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk kez konuştu. Erdoğan, "Devletimiz ilk andan itibaren gereken her türlü adımı atmıştır. Bu barbarlığı yapanlardan hesabı en ağır biçimde hukuk önünde sorulacak" dedi.   

Gündem

22.10.2024, 15:30

Yenidoğan çetesiyle ilgili akıl almaz skandal Türkiye'nin kanını dondurdu. Elebaşılığını PKK'lı Fırat Sarı'nın yürüttüğü bebek katilleri SGK'dan günlük 20 bin lira ödeme alabilmek için yenidoğan bebekleri sağlıklı oldukları halde ölüme sürükledi. Türkiye'yi derinden sarsan konuyla ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamada bulundu. 

Bostan baba Ali Tarık Arioba kimdir? Bostan baba Ali Tarık Arioba kimdir? Haberi Görüntüle

"SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZIN HEPSİNİ HEDEF ALMAK ŞUURSUZLUKTUR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan yenidoğan çetesiyle ilgili şu açıklamalarda bulundu;

Sağlık Bakanlığımız ve İstanbul İl Sağlık Müdrülüğmüüz harekete geçiyor. Çete teknik ve fiziki takibi alınıyor, sorumluların üzerine kararlılıkla gidiliyor. Yürütülen titiz soruşturma neticesinde çete üyelerine operasyon yapılarak elebaşları tutuklanıyor. Dosya kapsamında 47 şüpheliden 22’si şu an cezaevinde, soruşturmanın adli boyutunda bunlar yaşanırken, Sağlık Bakanlığımız Tekirdağ’da bir hastaneyi kapatıyor, İstanbul’da 9 hastanenin ruhsatı iptal ediliyor. Hepsi ile ilgili adli ve idari işlemler gecikmeksizin yapılıyor. Muhalefetin ve muhalif medyanın Türk ordusuna kimyasal silah atıldığı iddiasını atan tabipler odasına el ele verip utanmadan sağlık sistemimizi, sağlık çalışanlarımızı hedef alması ülkemiz siyaseti ve basını adına büyük bir şuursuzluktur. 

Lübnan'dan tahliye operasyonu: İlk gemi Mersin Limanı'na ulaştı! Lübnan'dan tahliye operasyonu: İlk gemi Mersin Limanı'na ulaştı! Haberi Görüntüle

"SAĞLIK ORDUMUZU KİMSE TÖHMET ALTINDA BIRAKAMAZ"

Bir avuç haysiyetsiz sebebiyle doktoru, hemşiresi, hasta bakıcısı, teknikeri, asistanı hocasıyla yaklaşık 1.5 milyon insanımızın çalıştığı sağlık ordumuzu kimse töhmet altında bırakamaz. 

Böyle kaçış planı görülmedi! Yurt dışına çıkmaya çalışan 2 Suriye uyruklu şahıs bakın nereye saklandı Böyle kaçış planı görülmedi! Yurt dışına çıkmaya çalışan 2 Suriye... Haberi Görüntüle

"SAĞLIK HİZMETİMİZ İSTİSMAR EDİLEREK ALÇAKÇA BİR VAHŞET GERÇEKLEŞMİŞTİR"

Ortada para hırsı ile 12 evladımızın canına kast eden insanlık müsvettesi bir çete vardır. Bölücü terör örgütü sempatizanalrının içinde olduğu bu çete devletimizin, vatanaşlarımız daha kaliteli ve erişilebilir sağlık hizmeti sunmak amacıyla sağladığı imkanları istismar ederek böyle alçakla bir vahşeti gerçekleştirmiştir. Devletimiz harekete geçmiş, gereken her türlü adımı atmıştır. Böyle bir barbarlığı yapanlardan işledikleri suçları en ağır biçimde hukuk önünde sorulacaktır. 

Irak'ın kuzeyinde çok sayıda terörist öldürüldü Irak'ın kuzeyinde çok sayıda terörist öldürüldü Haberi Görüntüle

"BU İŞİN ÜSTÜNE KARARLILIKLA GİDECEĞİZ"

Cumhurbaşkanı olarak ben de konunun bizzat takipçisi olmaya devam edeceğim. Görüşmede kendilerine gerekli talimatları çok net bir biçimde verdim. Bir kez daha evlatlarını kaybeden ailelerimize başsağlığı diliyorum. Özel sağlık kuruluşlarımızın ücretlendirme politikalarıyla ilgili vatandaşlarımızdan çok sık şikayetler alıyoruz. Artık eski Türkiye’de kaldığınmı düşündüğümüz sağlık sistemine zarar veren kötü alışkanlıklardan yeniden nüksetmeye başladığına dair hasta yakınlarımzıdan serzenişlerde bulunuyoruz. Üstüne kararlılıkla gideceğimizin bilinmesini istiyo

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading