Sitede Ara

Erdoğan'dan Recai Kutan için taziye mesajı: Milli Görüş camiamızın başı sağolsun

Erdoğan'dan Recai Kutan için taziye mesajı: Milli Görüş camiamızın başı sağolsun

  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Saadet Partisi Kurucu Genel Başkanı Recai Kutan'ın vefatının ardından taziye mesajı yayımladı.

Gündem

07.10.2024, 15:45

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Saadet Partisi Kurucu Genel Başkanı Recai Kutan'ın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.

Fenomen Kübra Aykut'un ölümünü ailesi şüpheli buldu! Teyzesinden sevgilisi hakkında çarpıcı iddia! Fenomen Kübra Aykut'un ölümünü ailesi şüpheli buldu! Teyzesinden sevgilisi hakkında... Haberi Görüntüle

"TÜRK SİYASETİNİN MÜMTAZ ŞAHSİYETLERİNDEN BİRİ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında şunları kaydetti;

Saadet Partisi Kurucu Genel Başkanı ve Yüksek İstişare Kurulu Üyesi, Türk siyasetinin mümtaz şahsiyetlerinden biri olan Sayın Recai Kutan Beyefendi’nin vefatını derin bir teessürle öğrendim.

İstediği kadar anırsın: Öğretmenden hadsiz paylaşım! Bakan Tekin'in verdiği yanıt gündem oldu! İstediği kadar anırsın: Öğretmenden hadsiz paylaşım! Bakan Tekin'in verdiği yanıt... Haberi Görüntüle

"HER DAİM HAYIRLA YAD EDİLECEKTİR"

Merhum Recai Kutan’a Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyor; ailesine, sevenlerine, Saadet Partisi’ne ve Millî Görüş camiamıza başsağlığı diliyorum. Sayın Recai Kutan siyasi mücadelesi ve ülkemize vermiş olduğu değerli hizmetlerle inşallah her daim hayırla yad edilecektir.  

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading