Yandex Metrica

Sitede Ara

Erdoğan'dan yakın takip! Minik Narin olayı mercek altında: En ağır cezayı alacaklar

Erdoğan'dan yakın takip! Minik Narin olayı mercek altında: En ağır cezayı alacaklar

Sabah saatlerinde tüm Türkiye Narin'den gelen acı haberle kahroldu. 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni Eğertutmaz Deresi'nde çuval içerisinde bulundu. Minik Narin'in kesin ölüm sebebi ise Adli Tıp Kurumu'nun incelemesinin ardından netleşecek. Türkiye'nin yüreği kan ağlarken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama geldi. Üzüntümüzün tarifi yok diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Narin’i katledenlerin adalet önünde mutlaka hesap vermesini sağlayacağız. " dedi.

Gündem

08.09.2024, 21:29

21 Ağustos'ta Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın 19 gün sonra cansız bedenine ulaşıldı. 

Narin'in cesedi 5 kez aranan Eğertutmaz Deresi'nden çıktı. Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Narin'in öldürüldükten sonra çuvala konup dereye bırakıldığını, cesedin üstünün ise taş ve otlarla kamufle edildiğini duyurdu.

Narin'in kesin ölüm sebebi ise Adli Tıp Kurumu'ndan çıkacak raporla netleşecek.

3 Eylül Şişli'de nerede yangın çıktı? Yangın hangi plazada başladı? 3 Eylül Şişli'de nerede yangın çıktı? Yangın hangi plazada başladı? Haberi Görüntüle

ERDOĞAN YAKIN TAKİPTE

Türkiye'nin yüreği kan ağlarken Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Başkan Erdoğan'ın süreci yakından takip ettiğini duyurdu.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Diyarbakır Bağlar'da 19 gün önce kaybolan ve ilk dakikadan itibaren güvenlik birimlerimiz tarafından aranan Narin kızımızın cansız bedenine ulaşılmış olması hepimizi kahretmiştir.

2024 BESYO tercihleri başladı mı? Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu tercihleri ne zaman? 2024 BESYO tercihleri başladı mı? Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu... Haberi Görüntüle

SORUŞTURMA TİTİZLİKLE DEVAM EDİYOR

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, hâlihazırda yürütülen soruşturmanın titizlikle devam etmesi ve olayın tam anlamıyla aydınlatılarak Narin kızımızın canına kast edenlerin adalet önünde hesap vermesi için konuyu yakından takip etmektedir.

Narin kızımıza Allah'tan rahmet niyaz ediyoruz. Mekanı cennet olsun.

Türkiye'nin ilk yüksek hızlı asansörü! Bakan Kurum tesisin görüntülerini paylaştı Türkiye'nin ilk yüksek hızlı asansörü! Bakan Kurum tesisin görüntülerini paylaştı Haberi Görüntüle

"BİZZAT TAKİPÇİSİ OLACAĞIM"

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bu sabah na’şına ulaşılan Narin kızımıza Allah’tan rahmet niyaz ediyorum.

Canice, vahşice katledilen Narin’in acı haberi hepimizi derinden yaraladı; üzüntümüzün tarifi yok.

Narin kızımızın kayıp ihbarının alınmasından itibaren güvenlik güçlerimiz çok yoğun bir şekilde kendisine canlı ulaşmak için gayret gösterdiler. 19 gün boyunca süren aramalar neticesinde maalesef yüreklerimize su serpen bir haber alamadık.

Narin’i katledenlerin adalet önünde mutlaka hesap vermesini sağlayacağız. 

Narin evladımızı bizden kopartanların hak ettikleri en ağır cezayı almaları için adli sürecin bizzat takipçisi olacağımın bilinmesini istiyorum." dedi.

Habere Tepki Ver

0

3

0

0

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading