Erdoğan'ı öldürmeye giderken bu 'dua'yı okuyordu! Fetullah Gülen'in SAT'çı fedaisinin cebinden çıkmıştı

Erdoğan'ı öldürmeye giderken bu 'dua'yı okuyordu! Fetullah Gülen'in SAT'çı fedaisinin cebinden çıkmıştı

15 Temmuz'u 16 Temmuz'a bağlayan gece Türk milleti, emperyalistlerin bütün tezgahlarına şahit oldu. O geceden kalan vesikalardan biri, Erdoğan'a suikast için Marmaris'e giden teröristlerden SAT komandosu Haldun Gülmez'in cebinden çıkan 'dua' metniydi. O metni bugün ölüm haberi duyurulan Fetullah Gülen darbe gecesi için özel hazırlamıştı.

Gündem

21.10.2024, 12:02

15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı öldürmek üzere Marmaris'e gelmiş FETÖ'cü teröristlerden biri SAT'çı eski yüzbaşı Haldun Gülmez'di.

Örgütten aldığı suikast göreviyle harekete geçen ve önce Çiğli Hava Üssü'ne, oradan da helikopterle Marmaris'e giden Gülmez, FETÖ'nün darbe sonrası MİT Başkanı olarak düşündüğü eski Tuğgeneral Gökhan Şahin Sönmezateş'le birlikte polislere ve halka ateş açtı. 

Haldun Gülmez sonraki dönemde duruşmalara çıkarılırken güvenlik güçlerine zorluk çıkararak yaptığı şovlarla dikkat çekmişti.

Haldun Gülmez sonraki dönemde duruşmalara çıkarılırken güvenlik güçlerine zorluk çıkararak yaptığı şovlarla dikkat çekmişti.

Helikopterin makineli tüfekçisi Haldun Gülmez, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaldığı otele ve çevresindekilere kurşun yağdırarak 2 polisin şehit olmasına yol açtı. Gülmez yola çıkmadan önce, darbe girişimine katılacak teröristlere bizzat Fetullah Gülen'in yazdırdığı 'dua' metnini de almıştı. 

Marmaris'teki şehit polislerden birinin kurşunuyla yaralanan Gülmez, saatler sonra yakalanmasının ardından hastaneye getirildi ve üzerindeki üniformanın cebinden 'Hocaefendi Duaları' başlıklı not çıktı. Polislerin tutanakla kayıt altına aldığı notta şunlar yazıyordu:

Tan Kesler kimdir? Tan Kesler Hull City'den neden ayrıldı? Tan Kesler kimdir? Tan Kesler Hull City'den neden ayrıldı? Haberi Görüntüle

-SULTAN VEYA ZALİMDEN KOKUNCA

Allahü ekber, Allahü ekber, Allah bütün mahlukatından üstündür. Allah benim korktuğum ve sakındığım şeylerden daha azizdir. Kulun Tayyip Erdoğan'ın şerrinden, ordularının, etbaının ve taraftarlarının şerrinden, cin ve insanların şerrinden, kendinden başka ilah olmayan ve semayı yerin üzerine izni olmaksızın düşmekten alıkoyan Allah'a sığınırım. Allah'ım onların şerlerine karşı benim koruyucum ol. Sen her türlü semadan daha yücesin. Sana iltica eden azizdir. Senden başka ilah yoktur. (3 KEZ)

Yarın 22 Ekim okullar tatil mi? 22 Ekim'de hangi illerde okullara kar tatili var? Yarın 22 Ekim okullar tatil mi? 22 Ekim'de hangi illerde... Haberi Görüntüle

-KORKU ANINDA

Gazabından, cezalandırmasından, kullarının şerrinden, şeytanların vesveselerinden ve benimle bulunmalarından Allah'ın kelimelerine sığınırım.

Halk otobüsünde dehşet: Onlarca kişinin gözü önünde boğazını kesip katletti Halk otobüsünde dehşet: Onlarca kişinin gözü önünde boğazını kesip katletti Haberi Görüntüle

-CİHAD

Allah'ın adıyla savaşın, sakın yağmacılık yapmayın, ahde vefasızlık edip gadr etmeyin, müsle yapmayın, çocukları öldürmeyin.

Allah'ım sen benim kuvvetimsin, yardımcımsın, senin inayetinle düşmanı engellerim, senin yardımınla hücum ederim ve senin desteğinle çarpışırım.

Kitabı indiren, bulutu yürüten, düşmanları bozguna uğratan Allah'ım, onları bozguna uğrat, bize de yardım et. 

Allah'ım senin korumanı onlara karşı siper ediniyoruz. Onların şerlerinden sana sığınıyoruz. 

Dünyanın en iyi 100 şehri açıklandı: Türkiye’den hangi metropol listede yer aldı? Dünyanın en iyi 100 şehri açıklandı: Türkiye’den hangi metropol listede... Haberi Görüntüle

-HİZBUL HASİN

Bismillahirrahmanirrahim

Sağıma bismillah, soluma bismillah, arkama bismillah, önüme bismillah, üstüme bismillah, Allah'ın adıyla korundum. Onun muhkem korumasına dahalet ettim. Açılmaz kalesine gizlendim. Güzel isimleriyle donandım. Celil isminin nurlarının sırlarına büründüm. Kavî ve Kâhir isimlerinin esrarının imdadı kuvveti ile üstün geldim, cin, ins ve sair mahlukattan düşmanlarıma galip geldim. Onlardan gizlendim. Onlara üstün geldim ve muzaffer oldum.

Habere Tepki Ver

1

0

4

0

1

0

0

1

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading