Yandex Metrica

Erdoğan'ın tek sözüyle başladı! MSB Fırat Kalkanı Harekatı'nın 8. yıl dönümünü kutladı: Teröre darbe indirdik!

Erdoğan'ın tek sözüyle başladı! MSB Fırat Kalkanı Harekatı'nın 8. yıl dönümünü kutladı: Teröre darbe indirdik!

 Milli Savunma Bakanlığı, 24 Ağustos 2016’da başlatılan Fırat Kalkanı Harekatı'nın yıl dönümünde  önemli bir mesaj yayınladı.

Gündem

24.08.2024, 23:22

Türkiye, sınırlarını güvende tutmak için 8 yıl önce başlattığı Fırat Kalkanı Harekatı’nda 3 binden fazla teröristi etkisiz hale getirdi. 24 Ağustos 2016’da başlatılan operasyonun yıl dönümünde Milli Savunma Bakanlığı dikkat çeken bir mesaj yayınladı.

Narin Güran cinayetini çözecek ses kaydı ortaya çıktı: Ramazan kız öldü mü? Narin Güran cinayetini çözecek ses kaydı ortaya çıktı: Ramazan kız... Haberi Görüntüle

"KİŞİLERLE DEĞİL TERÖRÜN KENDİSİYLE MÜCADELE EDECEĞİZ"

Türkiye, sınır hattını terörden temizlemek amacıyla başlattığı Fırat Kalkanı Harekatlarında 3 binden fazla teröristi etkisiz hale getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın; 'Kişilerle değil bizzat terörün kendisiyle mücadele edeceğiz' diyerek duyurduğu operasyonların üstünden tam 8 yıl geçti.

O havalimanı için flaş karar! Süreli olarak uçuşlara kapanıyor O havalimanı için flaş karar! Süreli olarak uçuşlara kapanıyor Haberi Görüntüle

"SURİYE'DEKİ TERÖR ÖRGÜTLERİNE BÜYÜK DARBE İNDİRDİK"

Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla, 24 Ağustos 2016'da başlatılan operasyonların 8. Yıl dönümünü kutlayarak şu açıklamada bulundu; 

DEAŞ başta olmak üzere Suriye’deki terör örgütlerine büyük darbe indirdiğimiz Fırat Kalkanı Harekatı’nın 8’inci yıl dönümünde, Türk Silahlı Kuvvetlerimizi ve kahraman Mehmetçiğimizi gururla selamlıyor; şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı, mutlu ve uzun ömürler diliyoruz.

Silah kaçakçılarına 81 ilde MERCEK darbesi: Binlerce kişi yakalandı Silah kaçakçılarına 81 ilde MERCEK darbesi: Binlerce kişi yakalandı Haberi Görüntüle

FIRAK KALKANI HAREKATI 

Türkiye, Birleşmiş Milletler (BM) Sözleşmesi'nin 51'inci maddesinden kaynaklanan meşru müdafaa hakkı kapsamında, güvenliğini tehdit eden terör örgütü DEAŞ başta olmak üzere Suriye'nin kuzeyindeki teröristleri etkisiz hale getirmek ve sınır güvenliğini sağlamak için 24 Ağustos 2016'da Fırat Kalkanı Harekatı'nı başlattı.

Harekât kapsamında, TSK unsurlarının destek verdiği Özgür Suriye Ordusu, toplam 2.015 km'lik alanı terörden temizlemiş, 2.647 DEAŞ mensubunu etkisiz hale getirmiştir.

 

 

 

Habere Tepki Ver

5

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading