Yandex Metrica

Sitede Ara

'Erkeklerin de kalbi var' diyerek bakanlık önünde toplandırlar! Erkekleri Koruma Derneği hakları için bir araya geldi!

'Erkeklerin de kalbi var' diyerek bakanlık önünde toplandırlar! Erkekleri Koruma Derneği hakları için bir araya geldi!

Ankara Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı önünde toplanan Erkekleri Koruma Derneği üyeler, haklarını savunmak için bir araya geldi. 'Erkeklerin de kalbi var' diyerek "Nafaka yükü köleliktir. Erkekler de özgürlük ister" yazılı pankart ile eylem yaptı.

Gündem

20.09.2024, 17:28

Ankara'da Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı önüne gelerek eylem yapa Erkekleri Koruma Derneği üyeleri mağdur edildiklerini vurgulayarak bakanlığa seslerini duyurmaya çalıştı. Erkekler bakanlığın önünde ellerinde "Nafaka yükü köleliktir. Erkekler de özgürlük ister'' ve "Erkeklerin de kalbi var, çığlıklarını duyun" yazılı pankartlarla eylem yaptı. 

Sosyal medyada tepkiler çığ gibi! Operatörler fahiş zam yapıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan devreye girebilir Sosyal medyada tepkiler çığ gibi! Operatörler fahiş zam yapıyor! Cumhurbaşkanı... Haberi Görüntüle

ERKEKLERİ KORUMA DERNEĞİ EYLEM YAPTI

Erkekleri Koruma Derneği Başkanı Bahri İnceler, eşitlikten yana olduğunu belirterek, "Birçok baba evlatlarını göremiyor. Ne zaman çocuklarımızı annelerine versek çocuklarınız bize düşman olarak geri dönüyor." dedi.

Bakan Tunç'tan Engin Polat'ın tahliyesiyle ilgili açıklama: Yargı en doğru kararı verir! Bakan Tunç'tan Engin Polat'ın tahliyesiyle ilgili açıklama: Yargı en doğru... Haberi Görüntüle

MADURİYETLERİNİ DİLE GETİRDİ

Erkeklerin iftiraya maruz kaldığını belirten Bahri İnceler, "Bir kadın hiçbir ispatı olmadan kocasını evden atabiliyor. Bu adam evine dahi giremiyor. Eşyalarını alamıyor. Kanunlarımız maalesef tamamen kadınların yanında. Erkek haklarının da önemli olduğunu düşünüyorum. Bireysel eşitlikten yanayım. Ayrıca ölene kadar nafaka vermek istemiyoruz. 3 ay evli kalıyoruz, ömür boyu nafaka veriyoruz. Çok basit şekilde hapis cezaları veriliyor. Bir otobüse bindiğimizde psikolojisi bozuk bir kadın 'bu adam bana tacizde bulundu' dediği zaman toplumdan linç yiyorsunuz, kimse size inanmıyor ve işinizden oluyorsunuz." ifade etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading