Yandex Metrica

Sitede Ara

Erol Mütercimler isim vermeden Murat Ongun'a yüklendi: Beni kovmalarını istemiş

Geçtiğimiz günlerde 'Mehmet Şimşek istifa etti' yalanını ortaya atan fularlı spekülatör Erol Mütercimler, isim vermeden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun'a yüklendi. Erol Mütercimler, yaptığı açıklamada ''Bana ağabey diyen adam Sözcü TV'yi arayarak beni kovmalarını istemiş.'' dedi.

Gündem

27.08.2024, 17:43

Göreve geldiği günden bu yana ekibiyle birlikte ekonomiyi ayağa kaldırmak ve enflasyonu tek haneye indirmek için büyük bir çaba sarf eden Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek hakkında asılsız iddiaların ardı arkası kesilemezken fularlı spekülatör Erol Mütercimler, geçtiğimiz günlerde çirkin bir iftira atmıştı.

Muhalefetin yayın organı olarak bilinen SÖZCÜ TV'de yayptığı bir yayında Mehmet Şimşek'in 2 hafta önce istifa ettiğini belirten Erol Mütercimler, “Mehmet Şimşek, 2 hafta önce istifa etmiş. Ancak Cevdet Yılmaz araya girip ikna etmiş. Sebebi ise zenginlerin vergilerinin affedilmesiymiş. İlk defa Mehmet Şimşek'e hak verdim." şeklinde ifadeler kullanarak asılsız bir iddiada bulundu.

Vali Aksoy duyurdu! Polisleri taşıyan minibüs şarampole yuvarlandı: Çok sayıda polis yaralı Vali Aksoy duyurdu! Polisleri taşıyan minibüs şarampole yuvarlandı: Çok sayıda... Haberi Görüntüle

FULARLI SPEKÜLATÖR YALANLANDI

Erol Mütercimler’in ballandırarak anlattığı bu kanıtsız, desteksiz, teyitsiz iddialar, Mehmet Şimşek tarafından yalanlandı. Hatta Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz da yalanladı, Dezenformasyonla Mücadele Merkezi yalanladı.

Cuma hutbesinde Cuma hutbesinde "Narin" vurgusu Haberi Görüntüle

''PROGRAMIN KALDIRILMASINI İSTEMİŞ''

Yaşanan bu gelişmenin ardından Erol Mütercimler, bu kez farklı bir konu ile gündeme geldi. Erol Mütercimler, yaptığı açıklamada çalıştığı kanaldan kovulması için birilerinin devreye girdiğini anlattı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun'u kastederek şunları kaydetti;

"Bir büyükşehirin belediye başkanı danışmanı sıfatıyla dolaşan, geçmişte de televizyonculuk falan yapmış olan birisi trollere para veriyor şimdi. Ben Sözcü TV'de program yapıyorum. Sözcü TV'yi arayıp demiş ki, 'Erol Mütercimler'in programını kaldırın.' Bana 'ağabey' diyen adam. Yıllar yılı aynı kanalda bulunduk." 

Pera Palas'ta Gece Yarısı 3. sezon ne zaman? Yeni sezon çıkacak mı? Pera Palas'ta Gece Yarısı 3. sezon ne zaman? Yeni sezon... Haberi Görüntüle

Dünyaca ünlü Star Wars'un gizli yıldızı hayatını kaybetti Dünyaca ünlü Star Wars'un gizli yıldızı hayatını kaybetti Haberi Görüntüle

''AK PARİ VE MHP BİLE BUNU YAPMADI''

Yıllarca AK Parti ve MHP'yi eleştirdiğini hatırlatan Erol Mütercimler, "Bak, AK Parti'ye, MHP'ye muhalif bir sürü konuşmalar yapıyorum onlar bile yıllar yılı bunu yapmadı. 'İt araba gölgesinde uyur, kendi marifeti sanır' bunun anlamı ne biliyor musunuz? Bu külhanbeyleri güçlü bir adamın gölgesindedir." dedi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading