Yandex Metrica

Sitede Ara

Erşan Kuneri 2. sezon ne zaman çıkacak? Erşan Kuneri 2. sezon konusu ne?

Erşan Kuneri 2. sezon ne zaman çıkacak? Erşan Kuneri 2. sezon konusu ne?

Cem Yılmaz'ın hem başrolünde oynadığı hem de yazıp yönettiği Erşan Kuneri dizisinin 2. sezon çıkış tarihi belli oldu. Netflix'in sosyal medya hesbından Erşan Kuneri 2. sezon fragmanı yayınlandı. Dizinin yakın zamanda izleyicilerin karşısına çıkacağı açıklandı. Peki Erşan Kuneri 2. sezon ne zaman çıkacak? Erşan Kuneri 2. sezon konusu ne?

Gündem

11.09.2024, 16:33

Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği ve başrolü üstlendiği Erşan Kuneri dizisinde 2. sezon uzun zamandır bekleniyordu. Çekimlerine geçtiğimiz aylarda başlanan Erşan Kuneri dizisinin yeni sezonuna dair ilk fragman Netflix tarafından yayınlandı. Erşan Kuneri 1. sezon bölümleri 13 Mayıs 2022'de Netflix'ye yayınlandı. 2 sene süren bekleyişin ardından 2. sezon çıkış tarihi belli oldu.

Dilan Polat mesajlarına dikkat! Dolandırıcıların yeni yöntemi pes dedirtti: Dilan Polat bonusu kazandınız Dilan Polat mesajlarına dikkat! Dolandırıcıların yeni yöntemi pes dedirtti: Dilan... Haberi Görüntüle

ERŞAN KUNERİ 2. SEZON NE ZAMAN ÇIKACAK?

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın hem senaryosunu yazdığı hem de başrolünde oynadığı Erşan Kuneri dizisinin 2. sezon bölümleri 10 Ekim 2024'te Netflix ekranlarında olacak. Netflix Türkiye'nin sosyal medya hesabından dizinin ilk fragmanı yayınlandı ve ilk bölümün yayınlanacağı tarih açıklandı. 

Sevda Yılmaz nerede, bulundu mu? Sevda Yılmaz nerede, bulundu mu? Haberi Görüntüle

ERŞAN KUNERİ 2. SEZON KONUSU NE? 

Netflix'in en çok izlenen Türk dizilerinden biri olan Erşan Kuneri, 2. sezonuyla geri dönüyor. Dizinin yeni sezonunda, 84 yaşına basan Erşan Kuneri emekliliğinin keyfini sürerken hayatını bir röportajda anlatıyor. Bu röportaj dizinin ana konusu oluyor ve Erşan Kuneri'nin bilinmeyenleri dizi olarak izleyicilere aktarılıyor. Röportaj ile Erşan Kuneri geçmişin ihtişamlı günlerine ve unutulmaz anılarını izleyicilere aktarır. İzleyiciler ise, Erşan Kuneri’nin anlatımıyla birlikte Türk sinemasının nostaljik yıllarına doğru heyecan verici bir yolculuğa çıkarlar.

Bakanlık olaya el koymuştu! Şahan Gökbakar'ın kaçak villası mühürlendi! Bakanlık olaya el koymuştu! Şahan Gökbakar'ın kaçak villası mühürlendi! Haberi Görüntüle

ERŞAN KUNERİ NEREDE YAYINLANACAK?

Dizinin yeni sezonu, yalnızca Netflix platformunda yayınlanacak.

Candan kardeşler hakim karşısında: Ağlayarak savunmasını yaptı! Çelişkili ifadeleri dikkat çekti! Candan kardeşler hakim karşısında: Ağlayarak savunmasını yaptı! Çelişkili ifadeleri dikkat... Haberi Görüntüle

ERŞAN KUNERİ OYUNCULARI KİMLER?

Erşan Kuneri dizisi 1. sezonda Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, Nilperi Şahinkaya, Bülent Şakrak, Merve Dizdar gibi isimler yer alıyordu. Bu isimlere 2. sezonda Şükran Ovalı, Ahsen Eroğlu, Bige Önal, Bora Akkaş ve Celal Kadri Kınoğlu katıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading