Esenyurt'ta yeni gelişme: DEM Parti ilçe merkezinde yakalanan 2 şüpheli terör propagandası yapmaktan tutuklandı

Esenyurt'ta yeni gelişme: DEM Parti ilçe merkezinde yakalanan 2 şüpheli terör propagandası yapmaktan tutuklandı

İstanbul Esenyurt'ta terör propagandası yapan ve DEM Parti ilçe merkezinde yakalanan 2 şüpheli hakkında tutuklama kararı verildi.

Gündem

21.05.2024, 03:03

İstanbul’da sosyal medyadan terör örgütü propagandası yapan, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisinin (DEM Parti) Esenyurt'taki ilçe merkezinde yakalanan 2 şüpheli için tutuklama kararı verildi. İstanbul Valiliği, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin sosyal medya mecralarında terör örgütü propagandası yaptıkları tespit edilen 2 şüphelinin yakalanması için çalışma başlattığını duyurdu.

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığının hazırladığı soruşturma dosyası ile Büyükçekmece 3. Sulh Ceza Hakimliğinin kararı ile Esenyurt'ta 3 adreste arama yapıldı. 

Ocak'ta İstanbul'a kar yağacak mı? Bu sene İstanbul'a ne zaman kar yağacak? (2025) Ocak'ta İstanbul'a kar yağacak mı? Bu sene İstanbul'a ne zaman... Haberi Görüntüle

ÇOK SAYIDA MATERYAL ELE GEÇİRİLDİ

DEM Parti'nin Esenyurt'taki ilçe merkezinde yakalanan 2 şüpheli gözaltına alınırken buradaki aramalarda çok sayıda yasaklı yayın, gazete, bölücü terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın fotoğraf ve posterleri ile dijital materyaller ele geçirildi. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Burada mahkemeye çıkarılan 2 şüpheli hakkında tutuklama kararı verildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading