Yandex Metrica

Sitede Ara

Eşi, fenomen Neslim Güngen’i anında sattı: Bir darbe de çalışanlarından! Zorla kullandırtmışlar

Eşi, fenomen Neslim Güngen’i anında sattı: Bir darbe de çalışanlarından! Zorla kullandırtmışlar

Fenomenlere yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen Neslin Güngen ve İnanç Güngen çiftinin ifadeleri ortaya çıktı. Neslim Güngen ifadesinde, “Bütün iş ve işlemlerimiz şeffaftır” derken çalışanlarının ise kullanılan kozmetik ürünler ile ilaçların ölümle sonuçlanacak yan etkileri olduğunu bildiği halde zorla kullandırttığını söylediği öğrenildi. İnanç Güngen de ifadesinde eşini suçladı. Ayrıca neslin Güngen’in fiziki takip esnasında yaptığı bazı görüşmelerde para kasası Gökhan Göz’le de sevgili olduğunu söylediği öğrenildi.

Gündem

13.07.2024, 08:13

Emniyetin sosyal medya fenomenlerine yönelik düzenlediği operasyonlar etkin ve kararlı bir şekilde devam ediyor.

Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama, resmi belgede sahtecilik ve nitelikli dolandırıcılık suçlamasıyla 25 ilde Kuyu-8 operasyonları düzenlendi.

Sosyal medyada 'Neslim Güngen' olarak bilinen Neslihan Güngen ve İnanç Güngen'in de içinde bulunduğu 65 şüpheli Kuyu-8 operasyonları sayesinde kıskıvrak yakalandı. Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama, resmi belgede sahtecilik ve nitelikli dolandırıcılık suçlamasıyla düzenlenen 'KUYU-8' operasyonlarında Neslim Güngen olarak bilinen Neslihan Güngen ve İnanç Güngen dahil 45 kişi adliyeye sevk edildi.

Fenomenlere yönelik düzenlenen operasyonda 65 kişi gözaltına alınırken, emniyetteki işlemleri tamamlanan 45 kişi adliyeye sevk edildi. 20 kişi ise savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

9 Eylül bugün İstanbul'da otobüsler sadece öğrencilere mi ücretsiz? Metrobüs, otobüs, metro herkese mi bedava? 9 Eylül bugün İstanbul'da otobüsler sadece öğrencilere mi ücretsiz? Metrobüs,... Haberi Görüntüle

NESLİM GÜNGEN: BÜTÜN İŞ VE İŞLEMLERİMİZ ŞEFFAFTIR

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Neslim Güngen, eşi İnanç Güngen, vergi müfettişi ile bazı çalışanların ifadelerine ulaşıldı. Neslim Güngen’in ifadesinde kendisini defalarca kez arayarak kayıt dışı görüşme talep eden vergi müfettişi ile ilgili şunları dediği öğrenildi;

“Vergi müfettişleri ile vergi dairesinde görüşme yapıyor. Kayıt dışı görüşmedim kendisiyle. Bizim yaptığımız tüm iş ve işlemler şeffaftır. Devletin her kurumu gelip bizi denetleyebilir. Hakkımdaki iddiaları reddediyorum.” 

Ayrıca neslin Güngen’in fiziki takip esnasında yaptığı bazı görüşmelerde para kasası Gökhan Göz’le de sevgili olduğunu söylediği öğrenildi.

Uygulama Tabanlı Taksi Taşımacılığı nedir? İstanbul'da UBER serbest mi olacak? Martı TAG kullanılacak mı? Uygulama Tabanlı Taksi Taşımacılığı nedir? İstanbul'da UBER serbest mi olacak?... Haberi Görüntüle

ÇALIŞANLARDAN NESLİN GÜNGEN'E DARBE

Gözaltına alınan çalışanlarının verdiği ifadelerde Neslim Güngen’i yalanladıkları ortaya çıktı. Çalışanların güzellik merkezlerinde kullandıkları ilaç ve kozmetik malzemelerin bir kısmının toplatılma kararı bulunduğunu itiraf etti. Güzellik merkezinde çalışanların, alzemelerin halk sağlığını tehdit ettiğini, hiçbir şekilde kozmetik içeriği olmayan sıvıları botoks olarak yüksek fiyata satıldığını ve ilaçların ölümle sonuçlanacak yan etkiler olduğunu bildiklerini ancak tüm bunlara Neslim Güngen’in kendilerini zorladığını söyledikleri ortaya çıktı.

TÜİK verileri açıkladı: Nüfusu artması ve düşmesi beklenen iller belli oldu! TÜİK verileri açıkladı: Nüfusu artması ve düşmesi beklenen iller belli... Haberi Görüntüle

İNANÇ GÜNGEN EŞİNİ SUÇLADI

Neslim Güngen'in ardından eşi İnanç Güngen’in de ifadesi oertaya çıktı. Hakkındaki bütün suçlamaları reddeden İnanç Güngen, ''Cihazları ben üretiyordum ancak belgeleriyle Neslim ilgileniyordu. Sağlık Bakanlığı’na kayıt yaptırdığını söylüyordu. Şirket benim üzerime ancak bütün işlerle işleyişle Neslim ilgileniyordu” diyerek eşini suçladı.

Kick Kennedy kimdir? Ben Affleck Jennifer Lopez'i Kick Kennedy ile mi aldattı? Kick Kennedy kimdir? Ben Affleck Jennifer Lopez'i Kick Kennedy ile... Haberi Görüntüle

VERGİ MÜFETTİŞİ İDDİALARI KABUL ETMEDİ

MASAK tarafından görevlendirildiği süreçte Neslim Güngen’i defalarca arayarak kayıt dışı görüşme talep ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan vergi müfettişi, hakkındaki iddiaları reddetti. Vergi müfettişinin herhangi bir maddi talepte bulunmadığını söylediği öğrenildi. Müfettiş, verdiği ifadede “İşle ilgili görüştük görüşmeye gittiğimde yanımda başkaları da oluyordu” dedi.



Türk adasını işgal ettiler! Bölge halkı ayaklandı: İş çığrından çıktı! Türk adasını işgal ettiler! Bölge halkı ayaklandı: İş çığrından çıktı! Haberi Görüntüle

PARA KASASI HER YERDE ARANIYOR

Neslin Güngen'in para kasasının, firari iki şüpheliden biri olan Gökhan Göz olduğu ortaya çıktı. Gökhan Göz’ün, adresinde bulunamadığı ve firari olarak arandığı öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

2

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading